Vékony emberként elítéled a nálad ducibbakat?
Pl. ilyen alakod van: [link]
Egy másik embernek pedig ilyen: [link]
A kérdést azért tettem fel, mert én úgy érzem, hogy a sok vékony ember(az én környezetemben) eléggé lenézően néz rám, körte alakatú lányra... :/ Csak kíváncsi vagyok.
Köszi a válaszokat előre is!
17L
ma pl. mögöttem állt egy csaj a mekibe(kb 17-18 éves lehetett és nagyonnagyonkövéér)
és épp azon töprengett h 1 vagy 2 BigMc-et egyen:O:O
az ilyet nem is az h lenézem de nem tudom mgérteni h mire veri a nyálát...
Köszi a válaszokat.
Hát én ducinak érzem magam, pedig hasonló alakom van mint kate winsletnek... nekem is erős a combom, vékony a derekam, hatalmas(és undoritó) a csípőm...és sajnos erröl nem igazán tehetek, csontozat adja. :/
Csak kíváncsi voltam, köszönöm a válaszokat. :)
Ha gondoljátok, írjatok még.
Utolsó, ha már rögtön bálnának hívod, akkor mit vársz, most őszintén? xD
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-06 18:23
Hú... Ha még a mellei is nagyobbak lennének egy kicsit, és tényleg ilyen szép bőre van PS nélkül... Istennő, ez a test... Gyönyörű.
(Ezért sokan lehet hülyének tartanak, de ez akkor is nagyon bejön:-P)
Szerintem a bálnát arra írta, aki tényleg úgy is néz ki, (100kiló fölötti) el hanyagolja magát, nem csak szimplán kicsit molettecske, aki csinos.
amúgy szerintem a képen a nőnek nagyon nagy feneke van, lehet hogy már implantátum, mert túl nagy a többi testrészhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!