Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vékony emberként elítéled a...

Vékony emberként elítéled a nálad ducibbakat?

Figyelt kérdés

Pl. ilyen alakod van: [link]

Egy másik embernek pedig ilyen: [link]

A kérdést azért tettem fel, mert én úgy érzem, hogy a sok vékony ember(az én környezetemben) eléggé lenézően néz rám, körte alakatú lányra... :/ Csak kíváncsi vagyok.

Köszi a válaszokat előre is!

17L

2010. máj. 6. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma pl. mögöttem állt egy csaj a mekibe(kb 17-18 éves lehetett és nagyonnagyonkövéér)

és épp azon töprengett h 1 vagy 2 BigMc-et egyen:O:O

az ilyet nem is az h lenézem de nem tudom mgérteni h mire veri a nyálát...

2010. máj. 6. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
őszintén: az alkalom szüli. vannak olyan ducik, akiknek szép az arcuk, és arányosak, őket bármikor elnézném, amikor magammal vagyok elégedetlen (vékonyként) akkor az egész világgal is elégedetlen vagyok és akkor néha teszek egykét megjegyzést halkan. azokat akik hormonálisan, vagy pajzsmirigy miatt kövérek és nem tudnak lefogyni értelemszerűen nem itélem el, nem tehetnek róla.
2010. máj. 6. 21:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát én ducinak érzem magam, pedig hasonló alakom van mint kate winsletnek... nekem is erős a combom, vékony a derekam, hatalmas(és undoritó) a csípőm...és sajnos erröl nem igazán tehetek, csontozat adja. :/

Csak kíváncsi voltam, köszönöm a válaszokat. :)

Ha gondoljátok, írjatok még.

2010. máj. 8. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok, 180/56, nem ítélek el senkit, de akkor nekem se szóljon be egy bálna, hogy anorexiás ribi, csak mert komplexusos. ettől ráz a hideg. (mellesleg nem vagyok anorexiás, ilyen alkat az egész család, eszem normálisan).
2010. máj. 10. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha már rögtön bálnának hívod, akkor mit vársz, most őszintén? xD

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-06 18:23

Hú... Ha még a mellei is nagyobbak lennének egy kicsit, és tényleg ilyen szép bőre van PS nélkül... Istennő, ez a test... Gyönyörű.

(Ezért sokan lehet hülyének tartanak, de ez akkor is nagyon bejön:-P)

2010. máj. 11. 16:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a bálnát arra írta, aki tényleg úgy is néz ki, (100kiló fölötti) el hanyagolja magát, nem csak szimplán kicsit molettecske, aki csinos.

amúgy szerintem a képen a nőnek nagyon nagy feneke van, lehet hogy már implantátum, mert túl nagy a többi testrészhez képest.

2010. máj. 12. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!