Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vékony emberként elítéled a...

Vékony emberként elítéled a nálad ducibbakat?

Figyelt kérdés

Pl. ilyen alakod van: [link]

Egy másik embernek pedig ilyen: [link]

A kérdést azért tettem fel, mert én úgy érzem, hogy a sok vékony ember(az én környezetemben) eléggé lenézően néz rám, körte alakatú lányra... :/ Csak kíváncsi vagyok.

Köszi a válaszokat előre is!

17L

2010. máj. 6. 15:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
én egyáltalán nem nézem le a válam teltebbeket ,miért tenném?Mondjuk nálam nem nehéz teltebbnek lenni (171cm,50kilo vagyok), rengeteg telt-karcsú barátnőm van,akik úgy szépek ,ahogy vannak...
2010. máj. 6. 15:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jutna eszembe.A körte alak pedig szép!
2010. máj. 6. 15:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se nem vagyok duci, se nem vékony, pont jó. A legjobb barátnőim között van nagyon vékony és igazán duci is. :)) Imádom mindegyiket! Egyformán! Soha nem néztem eddig, hogy ki hány kiló, stb... valószínűleg soha nem is fogom azt nézni, engem más érdekel egy emberben :)
2010. máj. 6. 15:41
 4/16 anonim ***** válasza:
én nagyon kövér voltam régen, most elég vékony vagyok, de tartani akarom. és nem ítélem el a kövéreket, csak sajnálom őket és ösztönzöm!
2010. máj. 6. 15:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én senkit nem nézek le semmiért amiről nem tehet.

Ha valakinek körte alakja van az meg szerintem szebb mint egy nagyon vékony fiús alkat. Pasiknak is jobban tetszenek a husisak.

2010. máj. 6. 15:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Lenézem az igazán kövéreket, akik pl. alig bírják maguk alatt hajtani a biciklit, de a második képen látható hölgy nem duci. Őt senki sem nézi le.
2010. máj. 6. 16:32
 7/16 anonim ***** válasza:
én vékonyabb vagyok, mint az első kép (170 cm, 43-45 kiló, és nem vagyok anorexiás, sokat eszek), Kate Winslet pedig nem kövér-.- Volt 2 duci barátnőm (most is ducik csak nem a barátnőim:D), egyik nagyon kövér, de nem az a gond, hanem szörnyen öltözködik, és a vastag lábait hangsúlyozza, és rapper pulcsiba jár, ami mégjobban szélesíti. A másik nem annyira kövér, csak kicsit pufi, de ő normálisan öltözködik. Szóval az nem gond, ha valaki kövér, én nem ítélem el, csak ügyeljen rá, hogy hogyan öltözködik.
2010. máj. 6. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2. képen lévő nőnek semmi gond nincs az alakjával. Én egyáltalán nem nevezem ők ducinak, de még teltkarcsúnak sem. Ő vékony, az 1. képen látható pedig sovány. És a vékonyság sokkal vonzóbb.

Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem szoktam lenézően nézni másokra, de ez nem attól függ, hogy vékony vagy sem. Szerintem minden a kisugárzásodon múlik (ami pedig közvetve az öltözködéseden). Ha elhiszed magadról, hogy te is szép vagy, akkor egy olyan magabiztosság fog körülvenni, ami rengeteg sovány/vékony lányból sajnos hiányzik.

2010. máj. 6. 17:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Na ez betette nálam a kaput!!!!

A második képen egy vékony színésznő látható!!!

Ha mondjuk beraktál volna egy 90 kilós nőről képet akkor engem is érdekeltek volna a válaszok.

De akkor szerinted rá mit mondanának a környezetben élő emberek:

[link]

Ő is körte alakú(nak néz ki rendesen felöltözve).

2010. máj. 6. 18:23
 10/16 anonim ***** válasza:

uhh ez sziven ütött oO

de egyszer élőben láttam egy olyan nőt a strandon, h volt kb 1.50 m magas, és a segge szélessége is ekkora volt+ráncos az egész+franciabugyiszerűségben mászkált. oké, hogy valaki dagadt, de ennyire? ha valaki csak kicsit molett, de szépen öltözik, akkor nagyon csinos tud lenni, semmi bajom, de az ilyenek már nagyon csúnyák:S

2010. máj. 6. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!