Vékony emberként elítéled a nálad ducibbakat?
Pl. ilyen alakod van: [link]
Egy másik embernek pedig ilyen: [link]
A kérdést azért tettem fel, mert én úgy érzem, hogy a sok vékony ember(az én környezetemben) eléggé lenézően néz rám, körte alakatú lányra... :/ Csak kíváncsi vagyok.
Köszi a válaszokat előre is!
17L
Én senkit nem nézek le semmiért amiről nem tehet.
Ha valakinek körte alakja van az meg szerintem szebb mint egy nagyon vékony fiús alkat. Pasiknak is jobban tetszenek a husisak.
Szerintem a 2. képen lévő nőnek semmi gond nincs az alakjával. Én egyáltalán nem nevezem ők ducinak, de még teltkarcsúnak sem. Ő vékony, az 1. képen látható pedig sovány. És a vékonyság sokkal vonzóbb.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem szoktam lenézően nézni másokra, de ez nem attól függ, hogy vékony vagy sem. Szerintem minden a kisugárzásodon múlik (ami pedig közvetve az öltözködéseden). Ha elhiszed magadról, hogy te is szép vagy, akkor egy olyan magabiztosság fog körülvenni, ami rengeteg sovány/vékony lányból sajnos hiányzik.
Na ez betette nálam a kaput!!!!
A második képen egy vékony színésznő látható!!!
Ha mondjuk beraktál volna egy 90 kilós nőről képet akkor engem is érdekeltek volna a válaszok.
De akkor szerinted rá mit mondanának a környezetben élő emberek:
Ő is körte alakú(nak néz ki rendesen felöltözve).
uhh ez sziven ütött oO
de egyszer élőben láttam egy olyan nőt a strandon, h volt kb 1.50 m magas, és a segge szélessége is ekkora volt+ráncos az egész+franciabugyiszerűségben mászkált. oké, hogy valaki dagadt, de ennyire? ha valaki csak kicsit molett, de szépen öltözik, akkor nagyon csinos tud lenni, semmi bajom, de az ilyenek már nagyon csúnyák:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!