Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok-nők nektek nagyon...

Lányok-nők nektek nagyon taszító, ha valakinek így van levágva a szőre? 21/F (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Elég erős szőrzetem van, máshol szeretem, de hátamon nem nagyon tudom elviselni, pŕobáltam már a gyantát teljesen kipattogtam tőle, így arra gondoltam, h csak a testszőrnyírómmal levágom a legkisebbre. Távolról alig látszódik, de közelebbről jobban megnèzve hát nekem kicsit fura.

Ha a strandon egy ilyen szőrzettel bíró srácot meglátnátok undorodnátok tőle? Vagy semleges? Köszi előre is a válaszokat!

2017. jan. 24. 19:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, fuh, ha engem férfiként zavar képzelem téged mennyire :/
2017. jan. 28. 20:51
 12/13 nyuszikalove válasza:
A kep alapjan nem gondolnam egyaltalan gaznak es nyugi nem taszito. Szerintem az nem jo ha egy pasin egyaltalan nincs szor. :D 21/f
2017. márc. 23. 18:57
 13/13 nyuszikalove válasza:
Bocsi. 21/N :DD
2017. márc. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!