Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valakinek nincs veletlenul...

Valakinek nincs veletlenul ugy levagva a haja, hogy a feje tetejen bubi, de amugy a haja hosszu. Igy konnyen lehet tupirozni a felso reszt, az alsot meg kiegyenesitve hordani!?

Figyelt kérdés
Tobb embernek lattam ilyen frizurat az utcan,de interneten nem talaltam kepet,mert a kepek nagy resze elolrol mutatja a modelleket.Ha valakinek ilyen vagy ilyesmi a frizuraja nem fenykepezne le es toltene ide fel?
2010. aug. 29. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem mindenkinek ilyen haja van akinek legalább véllig élr a haja és ugy csinálja meg magának hogy felül bubi. legalábbis amit igy leirtál csak erre tudok következtetnimert kép nélkül nehéz igy kitalálni mi is az amit szeretnél
2010. aug. 29. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

mindenkinek, úgy érted az emoknak, de ha nem is vagy emo akkor is találhatsz jó frizurákat

2010. aug. 29. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
ha van myviped akkor keresd meg a Haracsi Alinkát. neki pont ilyen.
2010. aug. 29. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!