Van egy yorki kutyám és nem rég elvittem kutya kozmetikushoz. És ott azt mondták hogy a legtöbb yorkinak úgy van levágva a szőre mint a terriernek és hogy a hátukon nincs szőr. De nem tudom hogy néz ez ki. Van valakinek egy képe hogy milyen is lehet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 13:27
2/7 anonim válasza:
ez elég csunya, de valami ilyesmi: [link]
4/7 anonim válasza:
Szerintem olyanra gondolt mint ő csak a hátán szinte kopaszra vágva. Barátnőm yorkiját is most nyírták meg és ő kb így néz ki.
5/7 anonim válasza:
Így gondolja. A legtöbb trimmelős terriernek a hátán rövid a szőr, a hasán meg hosszabbra hagyják. Nem kopasz a háta attól.A yorkit is gyakran nyírják ilyenre.
6/7 anonim válasza:
De hát a yorkshire is terrier... :D
7/7 anonim válasza:
Mi ide járunk, találsz pár yorkie-s képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!