Lányok, ti elégedettek vagytok a melleitek formájával? El tudnátok mondani, hogy milyen? (lány vagyok! )
Figyelt kérdés
Egy kérdésnél valaki belinkelte ezt az oldalt: [link]
Nem gyakran látok női melleket, csak a sajátomat, illetve néha-néha filmekben.
Szóval mennyire jellemző, hogy nem a legtökéletesebb alakja van a nők melleinek? Ezek ritka esetek vagy ez az átlag?
Ha ide nem akartok válaszolni, küldjetek privátot!
(Nem akarok senkit sem megbántani, pusztán meglepődtem, mert mint mondtam, csak filmekben látok melleket, ott meg persze tökéletesek (most mindegy, hogy mű vagy sem))
2017. jan. 19. 20:28
11/12 anonim válasza:
Úristen,ilyen csúnya melleket még soha nem láttam!!!
12/12 anonim válasza:
az elmúlt 5 évből a kb. 120 nőből senkinek nem voltak ilyesmik a mellei, tehát a statisztika nem biztos, hogy ez.. persze én csak a high end kategóriájú nőkkel vagyok, ezért lehet hogy a gyengébb kategóriájú nőknél gyakrabban vannak ilyesmi tejeszacskó csöcsök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!