"Szemüveg nélkül még csúnyább vagy! " Miért kell ilyet mondani valakire?!
Egy nálam 2 évvel fiatalabb fiú mondta nekem a minap. Nagyon bizalmatlan lettem a kinézetem miatt pedig eddig még senki nem mondta,hogy furcsán nézek ki. Próbáltam levegőnek venni (egy jó páran meg is hallották) félek,hogy fog még ennél is roszabbakat mondani és eljut annak a fülébe,akit nagyon szeretek.(nem szokott nagyon kezdeményezni,aki tetszik lehet,hogy ez miatt)
Mit tegyek? Képet küldök szemüveg nélkül csak írjátok meg,hogy hol éltek.
küldd de tudom hogy hazudsz:D
Mezőkovácsháza
Nem kérek képet, de azért írok véleményt.
Én ovis koromban lettem szemüveges és csúfoltak érte természetesen. Aztán középiskoláig folyamatosan hordanom kellett és persze mindig a piszkálódások célpontja lettem, mivel még frufrum is volt egy darabig, majd a nőknél szokatlan mély hangom miatt.
Ismeretlenek beszólogattak, hogy milyen csúnya vagyok és hogy nézek már ki meg hasonlók... Hozzá teszem, hogy a leghangosabb egy dagi vörös szeplős fiú volt.
Azután javult a szemem és már nem győztem váltogatni a dioptriát, ezért inkább nem hordtam, mert nélküle jobb volt.
Most így egyetem után, csináltattam egy újat. Munkatársam kimosolygott, hogy ez most csak egy vicc, vagy tényleg az én szemüvegem.
Egy másodpercre rosszul esett, aztán lepergett.
Végigpróbálgattam egy csomót és ez állt a legjobban. Nekem tetszik, páromnak tetszik, a maradék millió embernek nem tudok megfelelni sajnos.
Gondolom még tini vagy, de ne aggódj, majd kinövöd és megtanulod leszarni az ilyen embereket.
Aki rosszindulatú meg bunkó azzal nem lehet mit csinálni, csak a saját hozzáállásodon tudsz változtatni, mert ők nem fognak csak úgy egyik napról a másikra eltűnni a Föld nevű bolygóról.
Ha nem látsz jól, hordj szemüveget. Ha már nem kell, akkor ne hordd. Ha csúnya lennél is, akkor is vannak lehetőségek, hogy javíts a külsődön, de nagyon ritka az igazán csúnya ember, úgyhogy nem valószínű, hogy ebbe a kategóriába tartozol.
Egyébként meg a szépség teljesen relatív és szubjektív fogalom. Attól mert Józsi azt mondta hogy csúnya vagy, még lehet hogy a Pistának meg nagyon tetszel. Nem igazán függ össze a dolog. Ha meg valaki mások véleménye alapján dönti el, hogy neki ki tetszik, azzal nem érdemes leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!