"Szemüveg nélkül még csúnyább vagy! " Miért kell ilyet mondani valakire?!
Egy nálam 2 évvel fiatalabb fiú mondta nekem a minap. Nagyon bizalmatlan lettem a kinézetem miatt pedig eddig még senki nem mondta,hogy furcsán nézek ki. Próbáltam levegőnek venni (egy jó páran meg is hallották) félek,hogy fog még ennél is roszabbakat mondani és eljut annak a fülébe,akit nagyon szeretek.(nem szokott nagyon kezdeményezni,aki tetszik lehet,hogy ez miatt)
Mit tegyek? Képet küldök szemüveg nélkül csak írjátok meg,hogy hol éltek.
szia
én is szemüveges vagyok, és rengeteget b*szogattak miatta. 8 hónapos koromban kaptam az elsőt, és a mai napig állandóm van.
szerintem tegyél rá magasról, biztosan nem lehetsz csúnya! egyébként is: egy jól megválasztott szemüveg, az öltöztet! annyi féle keret van, ha le akarod cserélni majd, keress olyat, ami illik az arcformádhoz és a stílusodhoz. csak szerintem úgy jó menni, ha magadban bizonytalan vagy, ha viszel szépen egy olyan havert vagy barátnőt magaddal, akiben megbízol nagyon, és megkéred, hogy segítsen neked.
aki szerint egyébként a szemüveg egyenlő a csúnyasággal, vagy valamivel kevesebbek a szemcsisek, az vágja le magát.
23L
Nagyon jó keretet választottam a múlt héten,ezzel nincs semmi baj:)
A fiú akkor cikizett amikor NEM volt rajtam a szemüveg. Köszi szépen a választ:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!