Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek összér a comboto...

Lányok nektek összér a combotok? Ha igen, akkor azért mert husisabb, vagy azért, mert izmos?

Figyelt kérdés
Ha esetleg kort is írtok a válasz alá, az jó lenne ^^

#duci #comb #vastagság #összeér #combrés #szánalmas a thigh gap
2017. jan. 15. 07:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez a thigh gap-őrület már 3-4 éve leáldozott, amikor is kiderült, hogy azon kívül, hogy van rajtad felesleg, azért is összeérhetnek a combjaid, mert így állnak a csontjaid. Pl én is alapvetően vékony vagyok, nem is nagyon sportolok, a combjaimon pedig van egy kis felesleg, pedig a hasam totál lapos. Mégsem érnek össze a combjaim, pedig vannak ismerőseim, akiknek vékonyabb a combjuk az enyémnél és összeér. Ez a thigh gap kamu, csak arra jó, hogy rosszul érezd magad. Sok fullvékony lány az ilyen szarságok miatt kezd el fogyózni, miközbe csak rá kéne jönniük, hogy ilyen a csontozatuk
2017. febr. 27. 22:26
 22/27 anonim ***** válasza:

#21 mindig lesz valami hülye trend hogy "ha ezt nem tudod nem vagy igazi nő", ázsiaiak jók ebben, ilyenek voltak hogy a csípőcsontodra feszített bugyi nem érhet a hasadhoz (nem vagyok túl sovány de fekve még én is meg tudom csinálni) meg hogy meg tudod-e érinteni a köldököd úgy hogy a karod a hátad mögött fut végig (hajlékonyság kérdése), meg hogyha magad elé teszel egy a4-es lapot a derekad nem lehet nagyobb (mondjuk ez már durva) és a kedvencem hogy "ha a melled alá beteszel egy ceruzát és megmarad ott, azt jelenti igazi nő vagy"... az orvosok szerint meg azt jelenti lóg a melled :D

De mindig lesz valami ilyen amit páran meg tudnak csinálni ezért elhíresztelik hogy EZ a szépség mértéke mert ők pont beleesnek más meg érezze rosszul magát hogy nem olyan tökéletes.

https://www.youtube.com/watch?v=iTZMFsNIL-Y (igen tipikus "meg tudom csinálni de csini vagyok" videónak kezdődik de ha tudsz angolul nézd végig)

2017. febr. 28. 14:19
 23/27 anonim ***** válasza:

#22: köszi a videóajánlást, meg is néztem:)

Ez nem kapcsolódik szigorúan véve az eredeti témához, de szerintem manapság a túlsúlyos nők nagy része nem látja magát túlsúlyosnak, vagy csak meg van elégedve magával, ami nem minden esetben pozitívum (elhízás okozta sok-sok betegség), de a nagyon vékony lányok nagy része meg dagadtnak látja magát és a fogyókúra meg a bulimia a mindene, és ez szerintem szörnyű. Szerintem az embereknek nem az eféle thigh gap és társai butaságokban kellene hinniük, hanem fel kéne ismerniük a problémát, ha éppen túl sok kilóról van szó, vagy ha épp túl kevésről

2017. febr. 28. 17:34
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#23 ez érdekes jelenség, egy bizonyos pontig a lányok kövérebbnek látják magukat, a sovány átlagosnak, az átlagos ducinak ,a duci meg elhízottnak aztán ahogy megyünk feljebb elkezdeik tagadni, "én nem kövér vagyok csak erős a csontozatom" meg "ez nem kövérség csak teltkarcsú" aztán jön a mások bántása és az új amcsi trend, a kikényszerített elfogadás "az igazi férfiaknak hús kell, csak a kutyák játszanak csontokkal" "buta anorexiás lotyók csak a férfiaknak akarnak megfelelni" "kövéren én még mindig gyönyörű vagyok" " a súlynak nincs köze az egészséghez " (aztán 30 évesen elviszi a szívroham) és gyakorlatilag egy bizarr tükörvilágba érkezel ahol az elhízottság szép és egészséges, az hogy a térdedig lóg a hasad szexi és aki nem töri el a mérleget az "kövérfób" és betegnek titulálják, megalázzák.
2017. febr. 28. 20:03
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
#24: pontosan! Én pl ezért is nem értem, hogy amikor a kövér nők bojkottálják a VS-t és társait, akkor az miért követendő példa, meg dicsőséges stb, de ha a vékonyak szólnak be a plus size-oknak, akkor már megint az van előhozva, hogy aki vékony, az nem igazi nő, a plus size az igazi nő stb...
2017. febr. 28. 20:30
 26/27 anonim ***** válasza:

29 fős lányosztályba járok. Talán egy lány van, akire azt mondanám, hogy picit fogynia kéne, de ő sem vészes.

Viszont sokkal többen vagyunk, akiknek hízni kéne. Igazából egyfilytában eszünk, meg próbáljuk egymást lökdösi a plussz kilókat ígérő világ felé, de nem igazán megy.

Én úgy látom, hogy lassan a hízni vágyók is anny8an vannak, mint sz elgízottaj. Mégis, sokkal több tipp van a fogyni vágyóknak. Nekünk szinte semmi.

És minket plusszba nyugodtan lehet alázni, nekünk lehet beszólogatni, mert a gebe és társai igenis nagyon rosszul tudnak esni, de senki nem áll mellénk.

Vagy amikor megkérdezik, hogy "szojtál te enni?". Igen szoktam, de nem látszik.

Borzalmas, mikor végre sikerül hízni két kilót, aztán jön egy betegség, ötöt meg leadsz. És csak állsz a mérlegen, az pedig csak akkor mutat 40 kg-nál többet, ha ugrálsz rajta.

2017. febr. 28. 23:02
 27/27 anonim ***** válasza:

össze, mert híztam picit, de most fogok újra tornázni:)

20L 165cm,55kg

2018. aug. 25. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!