Lányok nektek összér a combotok? Ha igen, akkor azért mert husisabb, vagy azért, mert izmos?
Nem, de nem azért, mert vékony vagyok.
Átlagos a testsúlyom, csak széles a csípőm, és ahhoz elég vastag comb kellene, hogy összeérjen, olyan vastag meg nincs. Meg valahogy mintha a combcsontom sem úgy állna, hogy összeérhessen, de lehet ezt már beképzelem.
#12 miért lenne erre bárki is irigy?Szerintem az a szexi,ha felül egy ponton összeér,mint itt a második képen.
Ha nem ér össze,akkor vagy nagyon vékony vagy(ami szerencsére már nem divat),vagy O-lábaid vannak.És hidd el,hogy nem irigy vagyok,48 kg vagyok és izmos.
"el se tudom képzelni, milyen érzés lehet, ha összeér brr."
Ezért a fél mondatodért lettél lepontozva. Gondolom érted miért. Jó, hogy nem tedded hozzá, hogy fújjj...
"kik voltak annyira irigyek, hogy így leszavaztak, amiért nekem nem érnek össze a combjaim? boccs...:D"
És ez se volt épp szimpatikus megnyilvánulás....
Nem ér össze. Túl vékony vagyok:(
Meg a csípőm is széles.
A csípőtől függ hogy összeér-e bizonyos szinten, ha nagyon keskeny a csipőd mindig össze fog érni ha csak nem vagy 30 kiló.
Nekem épphogy összeér ha összezárom a lábam de járáskor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!