Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek összér a comboto...

Lányok nektek összér a combotok? Ha igen, akkor azért mert husisabb, vagy azért, mert izmos?

Figyelt kérdés
Ha esetleg kort is írtok a válasz alá, az jó lenne ^^

#duci #comb #vastagság #összeér #combrés #szánalmas a thigh gap
2017. jan. 15. 07:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem ér össze . vékony is vagyok meg sportolok is. 19l
2017. jan. 16. 01:55
 12/27 anonim ***** válasza:
42%
kik voltak annyira irigyek, hogy így leszavaztak, amiért nekem nem érnek össze a combjaim? boccs...:D
2017. jan. 16. 11:51
 13/27 anonim ***** válasza:

Nem, de nem azért, mert vékony vagyok.

Átlagos a testsúlyom, csak széles a csípőm, és ahhoz elég vastag comb kellene, hogy összeérjen, olyan vastag meg nincs. Meg valahogy mintha a combcsontom sem úgy állna, hogy összeérhessen, de lehet ezt már beképzelem.

2017. jan. 18. 20:04
 14/27 anonim ***** válasza:
Utolsó nem képzeled be. Tényleg azon múlik, hogy összeér e vagy nem, hogy a combcsontod hogyan "rögzül". Bocsi nem tudom szakszerűen leírni, de látható a válaszokból is, hogy nem csak a súlyon múlik. A soványaknak is összérhet.
2017. jan. 18. 21:58
 15/27 anonim ***** válasza:
55%

#12 miért lenne erre bárki is irigy?Szerintem az a szexi,ha felül egy ponton összeér,mint itt a második képen.

[link]

Ha nem ér össze,akkor vagy nagyon vékony vagy(ami szerencsére már nem divat),vagy O-lábaid vannak.És hidd el,hogy nem irigy vagyok,48 kg vagyok és izmos.

2017. jan. 25. 06:10
 16/27 anonim ***** válasza:
csak nem értem, miért lettem így leszavazva, amikor a kérdésre válszoltam. se nagyon vékony nem vagyok, se o-lábaim nincsenek, nem 'vágok fel' vele, hogy bezzeg nekem nem ér össze a combom, mert aahogy már sokan írték ez jórészt genetika. tény viszont, hogy egy időben nagy sláger volt a tight gap és sok lánynak ez volt a cél, ezért gondolom, sok buta tini irigy arra, aki alapból ilyen. plusz az is tény, hogy sokkal kényelmesebb így, sok lányt ismerek, akiknek kidörzsölődik a combja a folyamatos súrlódástól és a nadrágjaik meg teljesen kikopnak belül. barátnőmnek is mindig elszakad a farmerje belső része, úgy kikopik, pedig nem kövér. én örülök, hogy ilyen problémám nincs.
2017. jan. 25. 11:46
 17/27 anonim ***** válasza:
27%

"el se tudom képzelni, milyen érzés lehet, ha összeér brr."

Ezért a fél mondatodért lettél lepontozva. Gondolom érted miért. Jó, hogy nem tedded hozzá, hogy fújjj...

"kik voltak annyira irigyek, hogy így leszavaztak, amiért nekem nem érnek össze a combjaim? boccs...:D"

És ez se volt épp szimpatikus megnyilvánulás....

2017. jan. 25. 14:44
 18/27 anonim ***** válasza:
43%
hát a brr arra vonatkozott, hogy biztos nem kellemes érzés. vagy nem tudom, mondom, sok embertől hallottam már, hogy nagyon dörzsölődik a combjuk meg hogy a nadrágok kikopnak.
2017. jan. 25. 14:56
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem ér össze. Túl vékony vagyok:(

Meg a csípőm is széles.

2017. febr. 14. 17:07
 20/27 anonim ***** válasza:

A csípőtől függ hogy összeér-e bizonyos szinten, ha nagyon keskeny a csipőd mindig össze fog érni ha csak nem vagy 30 kiló.

Nekem épphogy összeér ha összezárom a lábam de járáskor nem.

2017. febr. 27. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!