Fiúk (és akár lányok)! Milyen alakom van?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, most 58 kg. Fogytam 10 kg az elmult fel evben, es 4-et visszaszedtem, mert ugy tul alacsony volt a testtomegindexem. Rendszeresen sportolok es figyelek a kajara is. Nektek tetszik az alakom? Legyszi irjatok kort es nemet is.
2017. jan. 7. 15:58
1/19 A kérdező kommentje:
Ja és szerintetek látszik, hogy sportolok vagy nem?
2017. jan. 7. 16:02
2/19 anonim 

válasza:

Ne figyelj a testtömeg indexekre, a lényeg, hogy jól érezzed magadat a bőrödben.
Egyébként jó az alakod, dícséretes a fogyásod.
27F
3/19 anonim 

válasza:

Tökéletes az alakod! A testi adottságaidból kihoztad a legtöbbet! Ügyes vagy!
25/N
5/19 anonim válasza:
Hát nem rossz, de kevés a melled és a feneked illetve túl széles a vállad, ahoz képest, hogy szűk a csípőd.
De hány éves vagy? Mert ha még fiatal vagy, akkor azért, de akkor még fejlődhetsz.
7/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek:) es az utobbira valaszolva 15 eves vagyok es tudom, hogy kicsik a melleim, de nem tudok mit kezdeni vele
2017. jan. 7. 16:33
8/19 anonim 

válasza:

Szerintem nem túl nőies az alakod.Nem rossz de lehet csak azért hát... "undinak" találom mert lány vagyok.16/L
10/19 anonim 

válasza:

LÁtszik a sport,kicsit fiús,de nem rossz.
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!