1/11 anonim válasza:
Nem lenne rossz, de semmi izmod nincs. Ezért vagy pocakos, hiába vagy általában vékony.
3/11 anonim válasza:
gyúrjál vaze.amúgy szerintem jó:)
4/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon kislányos, mint egy 9-10 éves...
5/11 anonim válasza:
nagyon menő ez a háttér hahahaha
de egyébként az első képről nem tudtam megállapítani hogy fiú vagy-e vagy lány ne haragudj..ha látnánk a melled valószínűleg könnyebb lenne megítélni az alakod de ez alapján szerintem nem rossz, fogynod nem kell csak tényleg mozoghatnál egy kicsit hogy feszesebb legyél
L
6/11 anonim válasza:
Ebből számomra az sem derül ki, hogy fiú vagy-e vagy lány. Tehettél volna fel olyan képet, ahol nyaktól lefelé látszol, ha lány vagy, akkor bikiniben!
7/11 anonim válasza:
Hasból mindenképp fogyni, feszesedni kéne.
Ajánlom figyelmedben a Rossmannban kapható Eveline karcsúsító krémeket, meg fogja oldani a problémát garantáltan!
28/N
8/11 anonim válasza:
Szép vékony, csak puha. Látszik nem sokat sportolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!