Műkörmöt szeretnék, hogyan?
Szeretnék műkörmöt csináltatni. Eddig egyszer volt, de nem sokáig es érdekelne hogy működik ez a dolog. Elmegyek megcsináltatom, de kb 1-2 hét múlva lenő akkor vissza megyek és megint megcsináltatom?
Ahol néztem ott 7000 ft. akkor hetente ez 7000 ft-ba kerülne? :O
Nekem viszonylag gyorsan nő a körmöm és nagyon csúnya ezért szeretnék rá valami megoldást.
Vagy olvastam h van olyan hogy töltés. az mit jelent? :O
Nincs mas megoldas! Nem tudod megallitani a kormod noveset!
Novezd meg, reszelde olyan alukura ami tetszik majd fesd ki otthon hetente es szep lesz!
Jézus! Nekem is gyorsan no a körmöm, de nem szeretem le 1-2het utan a mukormom...
Másrészt pedig 7000ft? Jo draga, netudom merre laksz de próbálj keresni egy olcsobbat, mert nekem 2500Ft-ért csináljak es tenyleg gyonyorueket.
És nem csúnya? Mármint nekem 2 hét után már a körmöm felénél volt :/
Budapesten lakom a közelemben 3 hely van, de mindegyiknél egy sima francia korom 6-7-8 ezer ://
Meg amiket így láttam, de ha valaki tud olcsóbbat és beváltat nyugodtan megírhatja :D
Bp külvárosban
Építés nekem 6000 volt, a töltés 4-5000 között attól függően épp mit kérek. És nem 2, hanem 4 hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!