Ciki ha egy 15 éves fiúnak fogszabályzója van?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy állna csajoknál szerintetek ez negatívum?2017. jan. 1. 23:23
1/6 anonim válasza:
Dehogy ciki te legalább teszel érte hogy szép legyen a mosolyod. Inkább járnék egy fogszabályzós sráccal mint egy olyannal akinek szana szét állnak a fogai és nem tesz érte.
2/6 anonim válasza:
Én szeretem a kócos fogakat, de nem ciki a fogszabályzó. :)
3/6 anonim válasza:
Dehogy ciki. Később nagyon szépek lesznek a fogaid, megéri megcsináltatni. Volt barátommal 1,5 évig voltunk együtt, sosem zavart hogy fogszabályzós, pedig már nem volt 15 éves.
4/6 anonim válasza:
Figyelj, nekem is lesz egy hónapon belül, igaz, hogy a porcelán verzió ami kevésbé feltűnő, de ugyanúgy látszik. Én felfogtam a dolgot úgy, hogy a saját érdekemben csinálom, és ha azalatt a 2-3 év alatt emiatt nem lesz barátnőm akkor majd lesz 3 év múlva, de legalább a fogaim rendben lesznek. :)
15F
6/6 anonim válasza:
1.Szépek lesznek a fogaid.
2.A fogszabályzó vonzó haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!