Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar ha egy fiúnak fogszabályzója van?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem zavarja őket..
2016. jún. 25. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Még kimondottan tetszik is *-*
2016. jún. 25. 13:41
 3/5 Kyrus396 válasza:
Szerintem ez csak annyit jelent,hogy tesz azért hogy jobban nézzen ki.. :) engem egyáltalán nem zavarna.
2016. jún. 25. 14:31
 4/5 Fruzs33 ***** válasza:
100%
Az első fiú az èletemben akibe szerelmes voltam fogszbályzós volt (kèsöbb össze is jöttünk) 9 èves voltam, Ő is 9 volt. 2 èvig jártunk is. Szerintem nem egy fogszabályzó dönti el ezt a kèrdèst. Hanem,a kölcsönös szimpátia,a belső èrtèkek. Amúgy a kèmiának is kell működnie lány ès fiú között,fèrfi ès nő között. Azt mèg hozzátennèm, hogy vannak olyan lányok, akiknèl ez kifejezetten előny. De mègegyszer mondom,nem ezen múlik egy párkapcsolat. Egyre többször tapasztalom lányoknál,hogy nem az ő 10-en èves korukban találják meg a barátjukat, hanem mondjuk egy 16 èves 9 èvvel idősebb pasival jár.Úgyhogy egy fogszabályzó eltörpül a többi más dologhoz kèpest.Amúgy èn nekem is 9 évvel idősebb barátom van.Igaz,ő nem fogszabályzós,de nekem az èrettsègemnek (ami nem kis szintű) megfelelő. Tehát a kèrdèsedre válaszolva:engem nem zavar.
2016. jún. 25. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön:), nekem 1 hónap múlva lesz fogszabájzóm szóval szerintem nem baj ha fogszabályzód van
2016. jún. 25. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!