Anya nem engedi! Mit tegyek?
kb 14-16 évesen volt nálunk is a piercing-mánia, de nagyon sok lánynak begyulladt utána és orvoshoz kellett menniük. :S
sztem gondold át, mert állatira fáj ha....érted
Hogy mit tegyél? Várj még vele pár évet.
Én 16 éves vagyok, én is akartam de szerencsére nem engedték. Azóta se bántam meg, hogy nem csináltattam meg.
lehet itt jönni, hogy várjon a kedves kérdező, míg nagykorú lesz... de azért az még mindig 4 év... nagyon sok.
szerintem 14 évesen köldökpiercing már belefér. egyezzetek meg abban, hogy belátható időn belül megcsináltathatod, mondjuk javítasz a suliban pár jegyet, odateszed magad nagyon pár hónapig, és akkor anyud is látja, hogy attól, hogy pc-d van még nem fogsz lezülleni, és nem is csak valami "éppen ma szeretném, de holnap már nem is emlékszem rá" elképzelés volt, hanem tényleg szeretnéd...
ha hajthatatlan, simán meg tudod magad is csinálni. steril tűt, fertőtlenítőt, ékszert simán kapsz akár a neten, akár a megfelelő üzletekben... csomó videó van a neten is ezzel kapcsolatban. vagy valami ilyen téren tapasztalt barátnő aki akár még 1-2 évvel idősebb is simán megcsinálja neked...
Én nagykorú vagyok és úgy sem engedték a plusz lyukakat a fülemen. Mit tettem? Kellett kis idő míg bátorságot szerzek és elmentem úgy hogy senki nem tudta. Boldogabb lettem tőle, de megint szeretnék 2-őt, de még nem merem.
Ha NAGYON akarod akkor csinaltatsd meg titokban, a hasad csak nyáron latszodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!