Anya miért nem engedi a szőrtelenítést? Mit csináljak? Hogy kérdezzem meg újra? 13/L
Lassan 14 éves vagyok (és lány). Anya nem engedi, hogy szőrtelenítsek.
Tavaly nyáron már eléggé zavart a lábamon főleg és arra felé tereltem a témát. Mondtam neki, hogy milyen szőrös a lábam és így elég csúnya. Erre azt mondta, hogy ez egyáltalán nem igaz és akkor lehetne azt mondani a lábamra, hogy szőrös, ha olyan lenne mint XY-nak. Mondtam neki, hogy neki már nem olyan (mivel leborotválta, de ezt nem mondtam neki).
Ja meg anyának olyasmi tokja van az epilátorának, mint az én elektromos fogkefémnek. És amikor egyszer apa meglátta, mondta, hogy már megijedt, hogy az az epilátor. Meg amikor elektromos fogkefével mostam fogat, az ugye úgy zúg és bejött anya és mondta, hogy hirtelen azt hitte hogy szőrtelenítek.
Ezek után nem merem megkérdezni, tavaly is teljesen zavarban voltam, örültem, hogy végre kinyögtem, és erre nem engedte. Jó, igaz, elég világos szőr van a lábamon, mivel a hajam is szőke, a bőröm világos. De zavar! Nagyon! A hónaljamon is zavar, de onnan eldobhatós borotvával le szoktam szedni titokban.
Mit csináljak?
Ne haragudjatok, hogy ilyen értelmetlemül és össze-vissza írtam, csak siettem és elég rossz érzésem van ettől az egésztől.
Mert hogyha nem jól csinálod joban megnőhet a szőr.
Ne kérdezd meg, mert csak úgyis azt fogja mondani hogy nem.
Hqogyha nem lehet anyira látni,akor vágd le a lábadról is,szerintem nem veszi majd észre(:
2. válaszoló ! Miért hogyan lehet jól csinálni a borotválást , hogy ne nőjön meg jobban a szőr ? o.O XD
Kérdező az én anyum is detto ugyan ilyen volt. Meg én is , hogy alig merten neki mondani. Elsőre mikor mondtam nekem is nemet mondott anno, de én mondtam neki másodjára , hogy igen is le kell borotválni mert csúnya. Ráadásul én barna vagyok és még jobban látszódott a szőr. Miután megmondtam neki segített nekem az elsőt leborotválni utána meg már én csináltam magamnak.
Köszi a válaszokat!
Egyébként nem ragaszkodom a borotvához. Sőt, a lábamon inkább gyantát használnék. Csak hát anya...:/
Nekem is igy van ! Mar nem sokára 14 leszek igaz nem Kerdeztem meg de ahogy Anyum ismerem nem engedne vagyis nem hiszem …nem tudom
A honaljamat is mar rég szortelenitem
A lábamat meg csak most kezdtem el
Igaz nekem annyira nem sötét de Azert zavar meg a vadlimnal látni :(
Es muszja
Most nyáron nem tudnék strandra menni mert látni Azert
Igaz szőke vagyok ,világos bőrü
De en inkabb nem Szolok anyanak Es kész
Ha meglátja majd megérti ;)
De Azert hozd fel a temat Es kérdezd meg mi baja van azzal ha te szortelenitenel ?!!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!