Iszonytató ronda vagyok smink nélkül. Miért? (kép lent)
Szoval smink nélül valami förtelem vagyok. Olyan igazán ocsmány.
Sminkkel viszont egesz jót ki tudok hozni magamból,jó hat nem egy 7 szépség de elfogadható főleg a smink nélküli énemhez képest.
Mit tehetnék, hogy smink nélkül is elfogadható fejem legyen? Nagyon utálom magam smink nélkül. Mások ha nem is szépek smink nélkül de legalább nem hányadékok és méginkább nem ekkora a különbség a két állapot között. Önbizalomhiány az van de sminkkel korrigálom. Mégis annyira rossz érzés hogy csak csalással lehetek szebb . És csak úgy merem felvállalni magamat. Mit tegyek, hogy smink nélül is jobb legyen a helyzet?
17/Lány vagyok nem fiú
Köszönöm a valaszokat! Bar a valaszolok kilencvenkilenc szazalekahoz szolva (ertem alatt azokat is akik szerint ronda vagyok es ak szerint kevesbe vagy estleg bajos) : a kerdesem NEM az volt hogy Szep vagyok e vagy ronda. Ezt el tudom donteni en is van itthon tukrom . Arra szeretnek tippeket kapni hogy vajon hogyan tudnek kicsit emberibb lenni smink nelkul. Koszonom azoknak akik erre valaszoltak. Es nem azert mert megsertodtem volna vagy hasonlok.
Köszönöm
17 évesen még hova akarsz plasztikáztatni???!
Még ne nevezd magadat késznek, rengeteget fogsz még alakulni,változni akkor is,ha 17 éves vagy.
Undorító,hogy a mai világban már 15-16 éves csitrik kezdik plasztikáztatni magukat.
Mivel még távolról sem kifejlettek, egy 20 év múlva teljesen eltorzulhat az arcuk. Tehát ilyen korán még csak nem is egészséges.
Gusztustalan,hogy a média is a Kylie Jenner féle természetellenesre plasztikázott buta libákat nyomatja, akik szintén tizenévesként kezdtek plasztikázni, de a szülei lennének az elsők,akiket feljelenteném ezért (ha megtehetném).
Gyönyörű, tükörsima arcod van smink nélkül is.
Ha valaha botoxra szánnád magad,az tényleg jó későn lesz.
Csak kérlek: mosolyogj! És ne ilyen depresszív kérdéseken járasd az agyad.
Ja, és az orroddal egyáltalán nincs semmi baj.
Örülj neki,hogy európainak nézel ki.
Egy benyomott turcsi orr kevésbé nézne ki jól rajtad.
A mosolyt megfogadom köszönöm.
A plasztikarol pedig: igen tudom hog ennyi idosen meg nem kifejlett az arcom. Eppen ezert irtam jovo idoben. Termeszetesen nem az elkovetlezendo 1-2 evben lesz ez. Egyebkent en sem tartom jonak a plasztikat de ugy gondolom 1 orrmutet meg nem tesz szetplasztikazott szornye.
A szépség belülről fakad.
Regen nagyon pattanásos voltam, csúnyának láttam magam és masok is. Önbizalmam -100 volt. Aztán elkezdtem sminkelni magam már sokkal szebben látta magam masok meg gondolom átlagosnak. De meg önbizalmam keves volt. Aztán jott egy törés pozitiv irányba. Rájöttem ki vagyok. ( vagyis ki voltam kiskoromba amikor meg önmaga voltam) ezutan mar sikerült rájönnöm sokmindenre. Teljessen megváltoztak az azelőtti évtizedig tartó szerencsegtelensegeim. Eleinte 5 kilo vakolatot hordtam most ott járok hogy smink nelkul is szépnek latom magam.
A te arcodra ugy azt mondanám hogy átlagos és karakteresen szép között valahol. De ha nem lennel ilyen iteletes magaddal sokkal jobb lenne.
Az meg hogy nem tetszik az orrod egy dolog attol szerintem nem lesz csunya senki, se attol hogy nagy a fule se attol amit örökölt. Mert sajat peldambol okulva azt mondom hogy csakis belülről fakad. Ha akarod küldök kepet hogy milyen sokat számított.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!