Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Iszonytató ronda vagyok smink...

Iszonytató ronda vagyok smink nélkül. Miért? (kép lent)

Figyelt kérdés

Szoval smink nélül valami förtelem vagyok. Olyan igazán ocsmány.

[link]

Sminkkel viszont egesz jót ki tudok hozni magamból,jó hat nem egy 7 szépség de elfogadható főleg a smink nélküli énemhez képest.

[link]

[link]

[link]

Mit tehetnék, hogy smink nélkül is elfogadható fejem legyen? Nagyon utálom magam smink nélkül. Mások ha nem is szépek smink nélkül de legalább nem hányadékok és méginkább nem ekkora a különbség a két állapot között. Önbizalomhiány az van de sminkkel korrigálom. Mégis annyira rossz érzés hogy csak csalással lehetek szebb . És csak úgy merem felvállalni magamat. Mit tegyek, hogy smink nélül is jobb legyen a helyzet?

17/Lány vagyok nem fiú

2016. dec. 28. 17:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Az utolso linkelt kepen baromi szep vagy. Hibatlan arcborod van, amit nehogy elronts az alapozokkal! Neked csupan az önbizalmadat kellene tuningolni :)
2016. dec. 28. 19:33
 12/37 A kérdező kommentje:

sajnos az utolsó képen bizony van rajtam smink, jó nem egy tonnányi de az elmaradhatatlan cicatus, bronzosító és szemöldök rajtam van.

köszönöm a pozitivitást de igazából nem direkt kölönösen előnytelen képek képek a sminknélküliek a hajamat leszámítva. pontosan így nézek ki élőben smink nélkül.

Mindezek ellenére köszönöm a válaszokat, de szerintetek miért ekkora a kontraszt mikor másoknál azért nem.

A másik problémám,jó nem lesz ez akkora probléma az nemmás mint az hogy úgy nézek ki mint egy 12éves.

2016. dec. 28. 19:55
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Szivi, te hülye vagy, nem ronda😁
2016. dec. 28. 19:59
 14/37 anonim ***** válasza:

Szerintem cuki vagy, de nagyon elégedetlen. Én is ugyancsak kb 12 évesnek nézek ki, mert alacsony vagyok és inkább gyerek arcom van. Próbáld elfogadni magad.

18/L

2016. dec. 28. 20:01
 15/37 anonim ***** válasza:
51%
te nem az a kiscsaj vagy a megasztárból? valami virág. ha nem bocsi, de nagyon hasonlítasz rá :D amúgy nem vagy csúnya smink nélkül, csak nagyon fiatalnak tűnsz de ez szerintem nem gáz. engem is 13nak néznek smink nélkül pedig 20 vagyok.
2016. dec. 28. 20:04
 16/37 anonim ***** válasza:
20%
Remek itt vannak a kanos 30as szüzek meg a szociálisan érzékeny csajszikák. Ez a lány átlagos nem pedig szép. Nagyon átlagos, semmi szép és sminkkel is max13 nak nézel ki...Ez nem bántás de nem vagy szép:) hanem átlagos ( sokan szeretnének átlagosak lenni)😊 becsüldd meg
2016. dec. 28. 20:18
 17/37 anonim ***** válasza:
82%

Te mégis miről beszélsz?

Egyáltalán nem vagy ronda smink nélkül!

Nagyon szép és bájos arcod van.

Nagyon kérlek... ne hagyd,hogy az undok plázap*csák elvakítsanak,mert ők csak úgy érzik magukat embernek,ha minden reggel megfejelik a sminkes asztalukat.

Te smink nélkül is szép vagy!

2016. dec. 28. 20:19
 18/37 anonim ***** válasza:
8%
Én leszek az, akit lepontoztok :/ Én csak őszinte leszek. Szerintem nem vagy szép, nem tudom miért mondják ezt. Sminkkel átlagos vagy, anélkül csúnyább. Viszont annyira nem, ahogy magadat látod. Minimális sminket tényleg használj, de alapozó szerintem nem szükséges. De tényleg nem vagy szép, de legalább te is tudod ;)
2016. dec. 28. 20:33
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi tetszik. Van akinek ez, van akinek más. Ez az utolsó válaszolónak szól.
2016. dec. 29. 00:13
 20/37 anonim ***** válasza:
Legutolsó képen (amin egyenes a hajad) simán dugható vagy. A többi borzasztó.
2016. dec. 29. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!