Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik képet...

Szerintetek melyik képet tegyem ki a tablóra? Kicsit elbizonytalanodtam.

Figyelt kérdés

nem vok megelégedve magammal, de jó lenne, ha az előnyösebbet választanám. de nem tom, h melyik az. ( bunkók kíméljenek )

[link]

[link]

2010. máj. 3. 12:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
1!!!
2010. máj. 7. 23:33
 32/45 anonim ***** válasza:

az elsőn sokkal szebb vagy.

a második bocsi most leeht h csak én vagyok ilyen vaksi de oylan barátok köztből a Julis

az 1. viszont nagyon szép!

és ha nem tablós? kit érdekel, amiénk sem hagyományos, és mégis tök tetszik mindenkinek

én dijazom az osztá társaid döntését

2010. máj. 7. 23:36
 33/45 A kérdező kommentje:
jaa, a juli? a vanda anyukája? :) a 2. kép? hehe.
2010. máj. 7. 23:37
 34/45 anonim ***** válasza:
Nekem az első kép jobban tetszik!
2010. máj. 8. 01:26
 35/45 anonim ***** válasza:

Szerintem az első kép nagyon jó, komolyan sugárzó vagy rajta! Nagyon jó az a kép remélem kiteszed közösségi oldalra vagy valahová ahol vannak képek rólad, mert az őszintén nagyon jó lett!

Komolyan mondom.

A második se rossz, tablóra talán az illik inkább. De nézd meg a többiek milyet választottak. Ha mindenkinek nagyon látszik mögötte a háttér és nem olyan szokványos akkor mehet az első is, de amúgy a második inkább megfelel tablóképnek.

Viszont mégegyszer mondom az első kép lenyűgöző.

Ne legyenek önértékelési gondjaid, nagyon aranyos, szép arcod van. Nincs semmi gond veled. Tudom ettől nem lesz nagy önbizalmad, de akkor is nyugi. Nincs veled semmi gond.

Ha esetleg beszólnak azt pedig sose vedd magadra. Előfordul, hogy egy-egy bunkó ember megjegyzést tesz. De ezekkel sose foglalkozz mert sokszor nem is igaz amit mondanak, egyszerűen csak így vezetik le a stresszt, vagy azt hogy igazából magukkal elégedetlenek.

2010. máj. 8. 04:55
 36/45 anonim ***** válasza:

Most olvasom csak miket írtál még a kérdéshez...

Ne aggódj ha nem is ez életed legjobb képe (merthogy még tutira lesz jobb ;-)) akkor is nagyon jó. Mondom, nekem az első nagyon tetszik. És egyébként én is amatőr fotós vagyok :) Bár még lehet, hogy ez idővel változik mert sokáig profi akartam lenni :)))

Én is gondoltam rá, hogy ha nem egységes a háttér akkor lehet elég szedett-vedett lesz a végén az összhatás de ez nem a te hibád szóval gondoltam felesleges megemlíteni. + nem akartam hogy ezzel is rád hozzam a frászt :)

De általában senki nem azt nézi, hanem külön xy képét.

Nagyon egyetértek egyébként a 05-03 17:12 -es válaszolóval.

A szemöldöködet befestheted szőkéknek való ceruzával is, nagyon sok árnyalat van. Neked olyan sötétszőke színű kellene, ami csak épphogy sötétebb a szemöldöködnél, mert pár árnyalatnál többet nem is szabad változtatni amúgy sem.

Esetleg lehet hogy jobb lenne a kőpúder állagú szemöldökfesték, amit ecsettel kell felvinni nem tudom lehet-e már kapni ilyet nálunk. Azzal jobban meg tudnád csinálni természetesebbre, egy kis gyakorlás után.

Azt is megkockáztatom, hogy érdemes lenne kiszedetni a szemöldöködet valamilyen jobb formára.

Hidd el meg lehet úgy csinálni, hogy természetes hatást keltsen és még szebbé is tenné (az amúgy is szép) arcodat. Mással nem nagyon lehet hangsúlyozni.

Lehet még azt, hogy a szádat hangsúlyozod de mivel azt írod önértékelési gondjaid vannak szerintem az nálad nem válna be. Azt nagyon tudni kell viselni.

Sokkal szebb és jobban illik hozzád ha a szemeidet hangsúlyozod. Igazán szép szemeid vannak.

Nagyon tetszik a hajad is, az első képet nézve akár modell is lehetnél. Sok modellnek nincsenek ilyen képei, amiből ennyi minden átjön. Attól, hogy te nem ilyenre számítottál vagy nem pont ilyet képzeltél el ez még egy jó kép, el sem hiszem, hogy sírtál miatta :)

Szerintem hangulatát tekintve is magával ragadó bár én elsőre meg nem mondtam volna, hogy ez tablóképnek készült. De legalább formabontó ötlet volt, még jól is elsülhet.

2010. máj. 8. 05:21
 37/45 anonim ***** válasza:

még 1 tipp a szemöldök "festésre"

én ezt szoktam: van 1 sötétebb színű alapozóm és fültisztitóval viszek fel belőle egy keveset(ténylrg csak épphogy)uténa halványbarba szemhéjpúderrel és átkenem, de azzal is csak lehelletnyit

de megnézheted ezeket a paraktikákat külön-külön is

2010. máj. 8. 09:02
 38/45 anonim ***** válasza:
Szerintem a második!:)
2010. máj. 8. 09:42
 39/45 anonim ***** válasza:

Szia, sztem mind a kettőn nagyon szép vagy, ( a szemed meg végképp. ^^ ) ne legyenek önértékelési problémáid. :)

Ha választani kellene, sztem akk ink. a 2. :)

2010. máj. 8. 10:04
 40/45 anonim ***** válasza:
Tényleg azon gondolkoztam, ahogy néztem a képeid, kire hasonlítasz ennyire :) Julira a Barátok Köztből. Olyan aranyos kinézete van neki is, mint neked.
2010. máj. 8. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!