1/13 anonim válasza:
tablóra? és hogy gondoltad ott lesz majd a fél szoba a háttérbe? sztem nem tablóra való
2/13 anonim válasza:
Nekem megmondom őszintén nem tetszik. Ha mosolyognál rajta, akkor viszont imádnám. Csak mosolyogj!!! F/16
3/13 A kérdező kommentje:
dehogyis. nem ez lesz, vannak mosolygós képek is, de ez agy otthoni, a sminkre értettem, meg hogy nem vagyok csúnya rajta ?
2011. ápr. 7. 17:50
4/13 anonim válasza:
A smink oké. Viszont inkább ne pózolj, amúgy is ciki, pláne ha iylen bénán csinálod. Tartsd egyenesen a fejed, ja és kezdj valamit a hajaddal.
5/13 anonim válasza:
először én sem értettem... szerintem jó a smink, szép vagy rajta
6/13 anonim válasza:
öö már nem azért de a tablóra nem fényképész szokta csinálni? elmegy az iskolába és mindenkit lefényképez??
amúgy meg ha saját képet kell bevinni akkor ez szörnyű.
7/13 A kérdező kommentje:
a sminkre értettem, meg hogy szép-e nem ez a tablókép. :jajj
2011. ápr. 7. 18:43
8/13 anonim válasza:
hat nekem ez igy nem tetszik, de kutyabol nem lessz szalonna, csinalj valamit a hajaddal mert ez igy nem jo, de nagyon szep a szemoldokod
10/13 habibi válasza:
szerintem jó lenne, ha: szemből lennél, MOSOLYognál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!