Egy 10 éves lány strandolhat felső nélkül?
szerintem is elég gáz :S most gondolom az utánam jövők le fognak hurrogni, hogy had hordja azt, amiben jól érzi magát, de nekem ez a véleményem. ha az én hugom lenne én is tuti eléggé égnék :S
szereti a hercegnőket? mert ha igen akkor találj ki valami olyat, hogy a hercegnők is hordanak bikinifelsőt xD vagy azt, hogy mennyire irigyelni fogják az osztálytársai, ha látják, hogy mennyire fehér volt a háta és most mennyire barna. vagy mond meg neki, hogy kérdezze csak meg az osztálytásait, hogy ők mit vesznek fel a strandra. gondolom a legtöbben hordanak, és ha szerencséd van akkor a tömeggel fog menni ő is. ha ezek nem jönnének be akkor meg jöhet, a csokival való lefizetés xD az öcsémnél az mindig bejön még most is, pedig ő 13. (persze nem arra akarom rávenni, hogy bikinifelsőt hordjon xD)
2.hozzászóló: Köszi az ötleteket.Valahogy megpróbálom rá venni.Otthon oké én is szoktam,mert nem lát be senki az udvarra,repülőröl meg csak nem az én hab testem nézik,de strandon azért mégis gáz.
4.hozzászóló: Igen még teljesen lapos.Még szerencse hogy nem kezdett el nőni a cicije.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!