Más nem érez úgymond bűntudatot mert sokat változtat magán?
Én pl festem a hajam, van piercingem, tetoválásaim, mindig sminkelek, 7 db lyuk a fülembe, szoláriumba járok, műkörmöm van. Szeretnék menni ajakfeltöltetésre, mell nagyobbító műtétre, stb.
Tuti nem normális hogy rosszul érzem magam ezek miatt, de valahogy még is így van.
Más nincs így ezzel? Miért érzem magam így?
18L
Tipikus plázacicának hangzik, most ha 10-ből 9 azt írja hogy gáz amit csinálsz akkor is folytatni fogod nem?
Biztos azért érzel bűntudatot, mert legbelül tudod hogy mekkora baromság ennyi dologra kiadni a pénzt, márcsak a jobb minőségű sminkek árát tekintve, meg hogy rendszeresen szolizol (ami lehet alkalmanként nem sok, de add csak össze hogy 1 év alatt mennyit adsz ki rá)
Az ajakfeltöltésről és mellnagyobbításról inkább nem is nyilatkozom, a legmélyebben elítélem az ilyen embereket (hacsak nem egészségügyi okokból van rá szüksége, pl mellrák miatt lekellett műteni a mellét) de aki csak azért fekszik több millióért kés alá, hogy 2 számmal nagyobb csöcse legyen meg úgy nézzen ki a feltöltött ajkával mint egy pávián, hát ellehet ítélni, de nem fogom sajnálni ha kilyukad a szilikon, sőt...
Nehéz elhinni, hogy komoly a kérdés.
Ha mégis; gondolkoztál azon, hogy milyen lenne, ha kevésbé lennél műanyagból?
Mindenkinek szíve joga, hogy úgy nézzen ki, ahogy szeretne, ezzel nincs probléma... az hogy semmi természetesség nem lesz benne a végén, semmi nem marad a végén belőle ami Ő volt, amitől egyedi, az már megint más kérdés...
az ember úgy néz ki ahogy kinéz, mindenki próbálja meg elfogadni magát... egy vékonyka kis száj is épp úgy lehet szép és kedves...
nyilván 1-2 piercing, vagy diszkrétebb tetoválás lehet még ízléses (szerintem) de személy szerint én jobb szeretem, ha egy lánynak természetes körme van, nincsen az arca tele fémekkel, és szoláriumba sem jár... de mondom, mindenkinek szíve joga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!