A púder sokat változtat a kinézeten?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy nem fog fényleni az arcom.2016. júl. 29. 17:44
1/7 anonim válasza:
Igen, szerintem már egy kicsi is. Én mindig használok, először alapozót teszek fel, majd erre jön a púder. A púder olyan színű, mint az arcom, tehát nagy eltérés nem látható (csak vékonyan használom, hogy ne keltsen vakolat hatást), de sokkal szebbnek mutatja az arcomat, az egyenletes színűnek tűnik a bőröm, mert az esetleges karikákat, elszineződéseket eltünteti. Régen csak alapozót használtam, de púderrel együtt sokkal szebb hatást vált ki, ráadásul nem is csillog tőle a bőr.
2/7 anonim válasza:
Attól függ milyen az arcbőröd. Bár igazából alapozóval együtt képes rendesebben fedni.
3/7 anonim válasza:
Nekem semmit nem változtat, épp ezért már nem is használok púdert, csak alapozót.
4/7 anonim válasza:
önmagában a púder szerintem nem sokat ér. én bb krémet szoktam használni, mert alapból jó az arcbőröm, kevés hiba van csak rajta, de bb krémmel mégis egységesebb. arra teszek fel alapozót, hogy ne csillogjon a bőröm. abban meg tud tapadni. persze sokat nem kehet tenni, mert akkor az eléggé meglátszik. éppen csak végigviszem egyszer az arcomon. tehát ez a kettő együtt szerintem nem változtat sokat.
5/7 A kérdező kommentje:
BB krémre alapozót teszel? :O
2016. júl. 30. 10:32
6/7 anonim válasza:
Bb kremre is szoktak pudert tenni, lol. Egyébként önmagában a púder nem sokat ér, nem fog fenyleni az arcod, de a borhibak ugyanúgy maradnak.
7/7 anonim válasza:
Vannak púder állagú alapozók, ezek nyilván fednek is valamennyit, nem csak mattosítanak, viszont a legtöbb púder csak lemattosítja a bőrödet, de a hibákat nem fedi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!