Hónaljszőröm mekkorára vágjam le lányok? Nektek mi jön be? Mekkora ami még nem buz! S?
Ujjatlan pólókat is fogok hordani, meg ugye jön a strandidő így merült fel ez a hülye kérdés.
Köszi
Jah ha lehet lányok kort is!
"A csajoknak az jön be"
Nem tűnt még fel, hogy a huszonéves nők egyre inkább 30 feletti férfiak társaságát keresik? Aztán meg nyávogtok, hogy nektek csak a plázacicák jutnak. Hát az egyik oka valóban ez, a kivesző férfiasság.
Azoknak üzenem a következőt, akik azt írták, hogy "uh le ne borotváld, mert utána szúrni fog, és akkor naponta borotválhatod..."
Hogy:
A nőket szerintetek nem szúrja???? Egyébként csak meg kell szokni...mikor el kezdtem borotválni magam, engem is szúrt, de most meg már meg sem érzem, ott lent sem...
És még annyit, hogy valóban higiénikusabb is, mivel rengeteg baktérium fürdés után is megmarad, mivel a szőrszálakra rátapad...és hiába mossa meg az ember, nem jön le olyan egyszerűen...
Még magamon is tapasztalom, hogy ha már 2-3 mm-es már jobban izzadok...
19L
Kedves 11:47!
A szőrnek funkciója van, egyáltalán nem higiénikusabb, ha leborotválod. Pont hogy ezzel felsérted a hámréteget és ezerszer több baktérium kap esélyt, mintha az a testfelület szőrös lenne. Utálom ezt a higiénikusabb dumát, semmi alapja, ezen röhögtünk bőrgyógyászatból is, hogy van, aki tényleg elhiszi, hogy higiénikusabb.
Bőven elég szerintem (de ez már szubjektív), ha a nők borotválkoznak, a férfiak ne akarjanak nőiesek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!