Az epilálás nemiszerven nem fáj? L
Lábamat szoktam, meg a hónaljat. Bikinivonalon csak pár szál van, azokat kiszedem vele. De konkrétan a nemi szervnél nem bírnám. Iszonyatosan fájhat.
Először a lábamon is fájt valamennyire, de már megszoktam és nem is érzem. De a nemi szerv ehhez nem is hasonlítható. Azt én tuti nem bírnám.
Én szeretem egyébként az epilátort. Nem kell olyan hosszúra nőnie a szőrnek, mint a gyantánál, mindig kéznél van, bármikor meg tudja otthon csinálni magának az ember, nem kell hozzá semmi előkészület. Gyors, akár pár szálat is ki lehet szedni, amivel ugye nem menne gyantáztatni az ember. És nyilván sokkal tartósabb, mint a borotválás.
Mikor először epiláltam magam, lidokain krémet használtam, így nem haltam bele. Utána azt a pár szálat, ami kinő mondjuk egy hét alatt, le lehet szedni nélküle, az már nem olyan vészes.
Szerintem az epilátorral lehet a legszebb eredményt elérni. Utána egy órát fáj és piros a helye, aztán csak a selymes bababőr marad.
honnan veszed hogy fiú?
üdv,
Dörrentős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!