Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy a Dm...

Andi80018 kérdése:

Mit szóltok ahhoz, hogy a Dm elvette a 75 pontos 25%-os kedvezményt?

Figyelt kérdés
Én elég felháborítónak tartom, nem tudom, érdemes-e náluk vásárolni a jövőben.

2016. dec. 3. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Soha nem használtam ki a dm kártyámat, a joy-napokon szoktam bevásárolni fél évre előre, mert az 50% egy csomó alap cuccra a dm-ben.
2016. dec. 3. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, arra jó a kártya, meg a Glamour napokra, és ennyi. Én azért mindig gyűjtöttem, mert azért jó volt, hogy pont akkor gyűlt össze annyi pont a kártyán, hogy 25%-kal olcsóbban meg tudtam venni az alapozómat, szempilla spirált. Viszont amire 150 pont összegyűlik, hogy 10% lejöjjön a végösszegből, hát az elég durva, meg kevés is ez a kedvezmény.
2016. dec. 3. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a dm nem köteles semmiféle kedvezményt adni. Egyéni döntése, hogy ad e. Felháborítónak nem nevezném azt, ha megszuntet valamit, amit eddig a saját kontojara adott.
2016. dec. 3. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Az ő dolguk,hogy mire adnak kedvezményt.

Én azért vásárolok náluk,mert sok saját márkás termékük bevált,míg más termék nem.Tehát akkor is náluk vásárolnék,ha semmi akció nem lenne,mert inkább fizetek egy olyan termékért teljes árat,ami bevált és elhasználom,mint kevesebbet egy olyanért,amit egy használat után vághatok a kukába.

2016. dec. 4. 02:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég sz@r dolog, hogy elvette. Az nekem is mindig jól jött. Gondolom, elég sokan beváltották a pontjaikat, és már annyira nem érte meg nekik. Mostanában nincsenek is normális akcióik.
2016. dec. 5. 10:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze, ő dolguk, mire adnak kedvezményt, de én csak saját magamból indulok ki, nekem csak ez érte meg. Írt egy nő valamit, hogy mi van helyette, de nem értettem, ezt is túlbonyolították. Nekem is az a véleményem, hogy nincs normális akciójuk, mostanában a postán kiküldött kuponjaik is elég gyengék. De ez saját vélemény.
2016. dec. 6. 09:32
 7/7 anonim válasza:
Mobil applikáció van helyette, amiben 25-50%os kedvezmények vannak, adott termékekre.
2017. jún. 14. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!