Mit szoltok a kinezetemhez?
Na szoval 2 honapja lettem 15 eves.Most eppen rozsaszin a hajam,van nyelv piercingem (koldokomben is volt).Eleg erdekes a stilusom.Mivel neha ilyen rockosan ha lehet igy mindani oltozkodom,maskor pedig csak felveszek valami laza fekete ruhakat es ennyi.Csak plusz meg kinezek 18nak siman es nemtudom,nem annyira szeretem...
Talan a korombeliek mit szoltok hozzam? vagy inkabb par evvel idosebbek is irhatnanak mivel ilyen pesti kis 15eves fiuk velemenyere nem vagyok kivancsi:D
Látom, nagyon eredetinek hiszed magad a tucatstílusoddal.. Elmondom neked, az öltözködésedben semmi érdekes, vagy furcsa nincs.
Manapság minden kislány, aki egyedi akar lenni, piercinget szúrat, valami kirívó színre festi a haját, és feketében járkál, "rocker" címszó alatt. A másik véglet a plázacica, a páwa- és swag gyerekek tucatja, de az most nem te vagy.
Amit gondolok rólad?
Nem vagy eredeti, habár nagyon annak hiszed magad. A nyelvtan órákról val'szeg lógtál. Azt hiszed, menő vagy, mert lenézed/szólod a budapesti fiúcskákat. Képzeld, vidéken is ugyan olyan fiúcskák mászkálnak, maximum az egyik tudja, mi a tyúk, a másik meg azt mondja rá, hogy kakas ( akinek nem inge.. ).
Szóval japp, ez van. Csak el ne hidd magadról, hogy különleges vagy.
"pesti kis 15 éves fiúk"?
te is annyi vagy bakker -.-
am gyerekes sztem
25/F
"Eleg erdekes a stilusom" már miért lenne érdekes? semmi érdekes nincs benne, kb minden második tini úgy néz ki, mint te.
"pesti kis 15eves fiuk velemenyere nem vagyok kivancsi:D" egód az van, látom..
utolsoxd 15 voltam, most megis mit varsz? jezus hahahahaah
hogy gondolkodhattam igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!