Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Járt valaki így? Az eladó...

Járt valaki így? Az eladó BENT hagyta a CSIPOGÓT A kabátban?

Figyelt kérdés

Amikor jöttem ki, sípolt. De gondoltam, nem én vagyok az, hisz más is jött velem egyidőben az ajtón ki. Biztonsági őr se volt ott épp.

Szépen hazamentem és látom,hogy a kabátomban van a lopásgátló, az ideg majd szétvetett.

Természetesen, megvan a blokk, vissza akarok menni,de annyira ciki lesz! JÁRT MÁR VALAKI ÍGY???

Most még nekem kell majd magyarázkodni,hogy nem vagyok tolvaj?? :(

#csipogó #bent felejtett lopásgátló
2016. nov. 26. 12:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ezen a tescos sztorin, jobban mondva biztonságison nevettem egyet. Mennyire idióta volt, hihetetlen! Nagyon kellemetlen lehetett számodra. En szerintem ott,egybol elaléltam volna a szegyentol. Ez tökre megalázó. Gondolom, te is rosszul élted meg. Szomoru,hogy részese voltal ..

Hetfon bemegyek majd Arkadba, es visszaviszem. Kisse izgulok a rosszalló szemektől. Gondoljak majd,hogy simlis vagyok,hisz nem tudjak az előzményeket es az a par perc ilyen szempontból eleg gazos lesz. Ezentúl le se veszem

A szemem az áruról,amikor a kasszához erek vele!!!!!!

2016. nov. 26. 17:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Azért nem fogja mindenki azt gondolni, ha pl összefutnánk én arra asszociálnék, h benne felejtették a csipogót, pláne egy befelé igyekvő személy aki a kasszához megy tuti nem lopni akar...akinek van egy kis esze ezt felfogja.

Amugy igen baromi sz...rul éreztem magam az első 20 percben, aztán meg elkezdtem rohatd idegesnlenni, amikor láttam, hogy le fogom késni a vizsgát, mert kikaptam egy fogyatékos biztonságiőrt. De vt aki nem fordított figyelmet az egészre, vt aki sajnálkozva nézett, valszeg átélt már hasonlót, vt aki pedig úgy nézett rám mint a véres rongyra, pláne amikor a biztonsági őr elvette a táskám és elkezdett kotorászni benne, és amikor megtalálta a gyógyszert büszkén mutogatta, hogy ezaz, mint a kutya a zsákmányát....én meg fogtam a fejem, hogy neked sem vt még sosem barátnőd 30 eves léttedre, azt látom... a másik biztonsági őr ki is röhögte, de az én problémámmal senki sem foglalkozott, hogy sietnék, mert mindjárt vizsga, és fogják már fel, hogy lehetetlen olyan dolgot lopni valahonnan, amit ott nem is árulnak..... amit mindenki fel is fogott, csak az őr nem, és megnézette, hogy valóban nincs-e ilyen termék a tescoban, és még ezzel sem nyugodott meg, úgyhogy a kamerát is vissza kellett nézni, amit 15 percig tartott csak megkeresni...

De mind1....annyira nem érdekelt a megaláztatás, mert a vizsgámra jobban oda szerettem vna érni, amikor pedig tudatosult bennem, hogy nem fogok, amiatt lettem inkább pipa.

De neked biztos nem lesz kellemetlen, hisz mint mondtam, te befele fogsz menni a csipogós termékkel, nem kifele.

2016. nov. 26. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:

ez a tescós fogamzásgátlós sztori nagyon durva.

velem ilyen a tallyban volt, vettem egy táskát és nem szedte ki belőle de ott kifelé nem sípoltam be. átmentem a h&mbe és befelémenet becsipogtam, az ottani őr meg mondta hogy nézzem meg mert lehet benne hagyták és tényleg benne volt. elég ciki, bár nem tudom hogy működnek ezek de múltkor becsipogtam valahol mikor mentem ki pedig nem vásároltam és nem is loptam el semmit. de nem volt őr úgyhogy mentem tovább:D

2016. nov. 26. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:

10 éves voltam, tavaszi kabátot vettünk a C&A-ban. Sosem vásároltunk ott olyan sokszor (és azóta sem a "traumám" & a ruhabeli riasztós rendszerük miatt). Nem tudtuk, hogy ott a csipogók egy fecnin (vagy min) be vannak varrva a ruhába.

Akármilyen boltban jártam, sehol sem csipogott be.

Persze, kivéve Spanyolországban. Ahol éppen egy múzeum boltjából sétáltam kifelé. Szóval, befelé nem csipogott, de kifelé már igen.

10 éves kislányként jól be voltam Sz@rv@, szerencsére, nem foglalkoztak velem, az eladó csak legyintett egyet.

A "trauma" után kb. 1 évig minden boltban picit felemelt kezekkel sétáltam. (Tudjátok, mint a filmbeli plázacicák a táskával a kezükben, csak én táska nélkül.)

Miszerint, ha megint csipogna valamim, a felvételeket visszanézve láthassák, nem dugtam semmit sem zsebre.

:"D

2016. nov. 27. 00:48
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

jajj, mitől xartok ennyire?

nekem többször is véletlen besípolt volt h 1-2 járókelő úgy nézett rám mint 1 darab xarra, na és akkor mivan?

ami tényleg gáz, az az h lekéste az egyikőtök a vizsgát.

de a többi... kit érdekel.. egy ilyen kis dologtól így xarni... nem tudom mit szóltatok volna ha a középkörbban meztelen kikötnek pellengérre és széterőszakolnak, megköveznek és a hullátokat megetetik a hollókkal... na ugye h a kis problémátok kb. semmi?

üdv,

Dörrentős

2016. nov. 27. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:

"de a többi... kit érdekel.. egy ilyen kis dologtól így xarni... nem tudom mit szóltatok volna ha a középkörbban meztelen kikötnek pellengérre és széterőszakolnak, megköveznek és a hullátokat megetetik a hollókkal... na ugye h a kis problémátok kb. semmi? "

Hát te nem vagy komplett, az is tuti.

2016. nov. 27. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:

honnan gondolod?

üdv.

Dörrentős

2016. nov. 27. 19:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyobb volt a para rajtam. Nagyon kedves volt az őr. Nem támadott le. Latta a blokkot es kasszához küldött, ott meg csaj elnézést kert. A sípolas se volt extra feltűnő. Ezen is tul vagyok.:) koszi a kommenteket!!!!
2016. nov. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!