Járt valaki így? Az eladó BENT hagyta a CSIPOGÓT A kabátban?
Amikor jöttem ki, sípolt. De gondoltam, nem én vagyok az, hisz más is jött velem egyidőben az ajtón ki. Biztonsági őr se volt ott épp.
Szépen hazamentem és látom,hogy a kabátomban van a lopásgátló, az ideg majd szétvetett.
Természetesen, megvan a blokk, vissza akarok menni,de annyira ciki lesz! JÁRT MÁR VALAKI ÍGY???
Most még nekem kell majd magyarázkodni,hogy nem vagyok tolvaj?? :(
Köszi a nyugtatást!
Tök lelkis, becsületes vagyok és pont velem történik ez meg. Milyen égő lesz befele is, amikor csipog majd és én meg állhatok neki magyarázkodni.
Amúgy ez Reserved-ben volt.
Nagyon gáz az meg,hogy téged direkt megszivattak. Ez milyen már?!
Volt már ilyen. Már olyan is megesett, hogy egy ott vásárolt kabát évekkel később csipogott be. Nem ciki, elég gyakran megesik.
Már olyan is volt, hogy utólag vettük észre a blokkon, hogy egy olcsóbb ruhadarabot le sem húztak.
Köszönöm,hogy lelket öntötök belém, elég parás vagyok.
Sajnos, csak hétfőn reggel tudok menni,mert vidékre utaztam. Remélem nem néznek rám furán három nap után...
Áh, ha jól tudom, akkor festékpatron is van bennük és ha sikerülne is összetörni,akkor a ruhában a festék kárt tenne.
Inkább az eladóra bízom a kivételt. :(
Én nekem vt már durvább is....konkrétan a tescoaban a biztonsági őr kifele az ajtón megállított, hogy látta, hogy vmit a táskámba tettem, egy fehér és narancsosrózsaszín tágyat, átkutatta a táskám, mindenki ott bámult, tök égő vt, mire megtalálta a fogamzásgátlóm, hogy ez az....konkrétan rendőrt akart hívni, mert nekem nem sikerült neki megmagyarázni, hogy fogamzásgátlót nem lehet a tescoban kapni, csak receptre adják, szal kicsit nehez lenne még patikából is lopni, és az összes ügyfélszolgálatost végigkérdezte, hogy valóban nem lehet-e kapni, és újra megnézték a kamerafelvételt (akkor már velem) amin kiderült, hogy amikor a bevásárló listát kerestem a kupis táskámban kivettem a fogamzásgátlót, de nem is raktam le sehova, csak fogtam a másik kezembe, majd visszaraktam.
1 órát b...szkódtam ott, lekéstem az egyetemi vizsgám miatta, mehettem pótvizsgazni és fizethettem a pótvizsgadíjat, és marha pipa vtam, mert életemben nem loptam el semmit, sőtt, ha pl kasszás rosszul számolja a javamra a számlát mindig rászólok, és visszaadom a plusz pénzt....
Ruhában is hagyták már benne a csipogót, (arénában a new yorkerben) és ugyan ott kifele nem sípolt, de kifele jövet a tescoból má igen,(engem utál a tesco) mondjuk ott legalább rendes vt a biztonsági őr, megtaláltuk a "rosszfiút" ami egy öv vt, és a blokkot sem kérte el, mert látta h new yorkeres, visszaszaladtam vele az üzletbe, ahol szintén nem sípolt befele, és blokkot sem kértek, aranyos vt a csaj és elnézést is kért (gondolom emlékezett rám hisz kb 30 perce fizettem) és levették. Szal ne aggódj semmi para sincs benne semmi, kicsit kellemetlen egy két rosszalló tekintet, de ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!