A nőknek vonzó, semleges vagy taszító ha a férfinak húsos ajka vannak?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 09:24
1/8 Sunshinedoll válasza:
Nekem vonzó, abszolút. Egyáltalán nem szeretem a nem létező csíkszájat.
4/8 anonim válasza:
inkább tetszik, de persze attól függ, mennyire 'húsos' és milyen az összkép. valakinek nem áll jól.
5/8 anonim válasza:
Én már megfigyeltem hogy hiába a nőiség jelképe is lett a vastag száj (adatfeltöltés is ezért jött divatba), ferfiaknak meg szinte nem is ábrázolják mondjuk rajzfilmekben, a valóságban azonban nagyon nem így van.
Minden férfi ismerősömnek vastagabb szája van szinte, és a nők között több vékonyabb szájút ismerek.
Nekem olyan közepes nőként. Páromnak vastag, exeimnek is mind vastagabb volt. Igazából nem gerjedek száj vastagságra, hanem úgy összességében ha bejön akkor az is tetszik rajta.
De nyilván az annyira vékony amit csókolni is alig lehet az nem túl vonzó, de nem is zavarna.
6/8 anonim válasza:
*Ajakfeltoltes nem adat csak a telom lejavitotta
7/8 anonim válasza:
Számomra nagyon vonzó a husis :) Persze ne akkorára gondolj,mint a négereké...
8/8 anonim válasza:
Ha nem paplanszáj akkor ok. A csíkszáj engem taszít nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!