Ezt is szégyellnem kell? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet h intim részen hatalmas kiterjedésű a szőrzetem (combközépig kiér) de nem dús, tehát könnyen borotválható. Viszont borotválás után látszik a nyoma, h nekem odáig szőrös volt. Uszodába járunk hetente és láttam h néha odanéznek és gondolom látják. Mit lehet tenni ez ellen?2016. nov. 16. 08:32
1/8 anonim válasza:
Orvoshoz menni, mert nem normalis. Nogyogyaszat, endokrinologia.
2/8 anonim válasza:
Inkább gyantáztasd vagy epiláld a combodon, ahol látszik, és használj rá bőrnyugtató krémet utána, vagy Aloe Vera spray-t. Az nem látszik annyira, mint a borotválás.
3/8 anonim válasza:
A combodon nyilván nem fanször jellegű erős szőrzet van? Ha igen, akkor 1-esnek van igaza. Egyéb esetben, ha csak szőrösebb vagy az átlagnál, akkor gyantázz a combodon, csak egy gyantapatron és lehúzó csík kell hozzá, nagyon egyszerű dolog, akár 1 hónapig is szőrtelen leszel.
4/8 anonim válasza:
Érdemes kivizsgáltatni, de nem feltétlenül hormonzavaros aki szőrösebb nőként.
Ezt orvos mondta nekem. Csak már annyira szőrtelen álomvilágban élünk, hogy el sem hiszik egyesek hogy nem egyformán szőrtelen minden nő vagy hogy nem csak pihe nő rajtunk mint a reklámokban.
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom v betegségem, egyszerűen ezt örököltem. De nem erre voltam igazából kíváncsi, hanem vmi jó módszert keresek.
2016. nov. 16. 13:00
7/8 anonim válasza:
Nekem is olyan. Hiába van frissen borotválva, látszik,hogy nekem nagyon szőrös lenne,ráadásul nekem a teljes combom,lábam összefüggően végig szőrös.A bikinivonal körül egy tenyérnyi szélességben meg olyan dús,mint az intim rész. Én már nem foglalkozok vele,ilyen és kész. Akinek nem tetszik,nem nézi.
8/8 anonim válasza:
Valszeg rokonságban állsz Csubbakával nincs mit tenni sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!