Mennyit kérhetek ezért a síkabátért, ha el akarom adni? Képek linken.
Asics Italia - olimpiai síkabát - Torino 2006
10/8 állapotban. Anyagában, színében hibátlan. Annyi baja van, hogy a cipzárat cserélni kell benne, mert a végszemnél elfáradt az anyag és egy kicsit lifeg, emiatt néha szétnyílik. Amúgy patika állapotban van.
Vízhatlan, szélálló, és jól tartja a hőt. Könnyű, nem egy ilyen vastag, nehéz dög. Mínusz 10 fokban, egy pulóverrel alatta simán elmászkáltam benne. Persze jól összepatentoztam, összehúztam minden... A kapucni levehető, a cipzár és a külső tépőzárak között van egy cipzáras belsőzseb, kabáton belül telefon és tárcatartónak hely, kívül négy zseb. 2 mellnél, kettő lent, kétoldalt.
Ahogy látom ez a kabi már beszerezhetetlen, szóval még ritkaság is.
Meg szeretném csináltatni, hogy full legyen és eladni. Engem kiszolgált, és szerintem még legalább ennyi ideig mást is kiszolgál majd. Viszont ilyen 10k-ért, nem fogom eladni... (Kaptam ilyen ajánlatot)
Akkor inkább hordom, amíg le nem esik rólam.
Szóval, szerintetek mennyit lehet pofám elkérni érte maximum úgy, hogy számoljak 1-2 ezer forint alkudozással is?
Amennyiben megoldható, olyanok írjanak, akik konyítanak hozzá egy kicsit. A "mostmé tízéjóaz mit akarsz?" féle kommentekre nem reagálok.
Köszönöm előre is!
Igazából bátyámtól kaptam, nem tudom mennyi volt az eredeti ára, de ahogy elnéztem ezeket a kategóriákat, ami ilyesmi technológia és mondjuk márka, mert ugye csak egy Asics-ról beszélünk. Szóval egy Columbia, vagy Helly Hansen síkabát most 60-80 ezer forint. Akkor amikor ez lett véve, olyan 50-60 körül lehetett. De az régen volt... Ilyen szempontból ez nem teljesen mérvadó, mert akkor az 500 ezer annyit ért, mint most 70. (Csak mondtam egy számot.) 20 évvel ezelőtt 30 ezer forint körül volt a legdrágább Jordan cipő, de egy 20 og Jordant sem adnak sehol 5-10 ezerért, mert akkoriban annyiba került. Érted.
A cipzárat én megcsináltatom, szóval nem kell vele szórakoznia senkinek. De 25-ért irányárban szerinted reális lehet? És mondjuk engedek belőle max 5-öt.
Igaz, hogy használt, de keveset hordott, és ehhez hasonló kabátot 60 alatt, tuti nem kap senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!