Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Véleményt kérhetek tölletek?

Véleményt kérhetek tölletek?

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi a mellem és már 8.-os vagyok. Anyira kicsi, hogy melltartót se tudok felvenni... 😢😢 Közpiskola előtt állok, és ott még cikibb lesz, hogy mindenki melltartót hord rajtam kíül. Engem ez nagyon zavar, mittegyek???? Kérlek segitsetek PLS!!!!!
2015. okt. 27. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Foloslegesen sirsz, ugysem lesz melled egyik naprol a masikra. Szerintem kesonero vagy, ezert nem no meg annyira. Egyebkent nyolcadikban nekem sem volt nagy mellem, es nem is szegyelltem.
2015. okt. 27. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem mit számít az hogy mekkora a melled, teljesen lényegtelen dolog, de majd lesz nagyobb is, gyerek vagy még. Melltartót meg most is hordhatsz, vagy legalább topot hogy ne látsszon át a pólón aminek nem kell átlátszania.
2015. okt. 27. 16:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak a fiuk Nem hagynak békén . Amugy minden osztalyytársamnak elég nagy van és azért is szégyenlem annyira.
2015. okt. 27. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, valakinek a kicsi mell jön be. És ha rám hallgatsz, gyúrj seggre. A fiúk imádják ha valakinek jó a segge.
2015. okt. 27. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 23évesen annyira kicsi méretekkel rendelkezem, hogy Takko gyerekrészlegen találok "melltartót" magamra-na bumm, veled egyidősen én is sokat problémáztam ezen, hogy "jaj mi lesz, senkinek nem kellek majd"-aztán 17éves koromtól komoly párkapcsolatban élek, soha senkit nem érdekelt, hogy mekkora a mellméretem. Igaza van az utolsónak- legtöbb fiú a formás popsit szereti, annyi kiegészíteném, hogy az arc és a testarány a legfontosabb a legtöbb normális fiúnak/férfinek. Szóval fel a fejjel, változhat még a dolog, de ha nem változik akkor is szeretni fog valaki, ez tuti!
2015. okt. 28. 00:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2015. okt. 28. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Középiskolában senkit sem fog érdekelni, hogy kinek mekkora melle van. Később sem. Ha te nem csinálsz gondot belőle, akkor senkit sem fog érdekelni.

14 évesen én is tök lapos voltam, most 24 évesen A kosaras melltartót hordok, a pasikat sosem érdekelte, nekem tetszik így, akinek pedig nem, hát az pont nem fog érdekelni.

2015. okt. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!