Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya arcon az...

Szerintetek csúnya arcon az anyajegy?

Figyelt kérdés
Nekem van 3 és rettentően zavar

2016. nov. 11. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon is jol tud kinezni.
2016. nov. 11. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol van és mekkora. Van csúnya anyajegy is meg olyan is, ami egyáltalán nem zavaró. Ezt kép nélkül nem lehet megmondani, de ritka az, hogy tényleg annyira csúnya legyen egy anyajegy, szóval valószínűleg nincs semmi baj a tieiddel.
2016. nov. 11. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
attól függ. ha nagy, szőrös és rossz helyen van, akkor nem szép látvány, de néha kifejezetten 'szexepilnek' is szokták tartani. nekem is van egy a szám fölött, olyan monroe-s, senki nem mondta még, hogy csúnya lenne, sőt.
2016. nov. 11. 17:51
 4/7 BlackLove ***** válasza:
Véletlen nem Dávidnak hívnak? :D
2016. nov. 11. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Általában nem zavar, csak ha a szemhez kimondottan közel van, vagy olyan nagy hogy már inkább pigmentfolt.
2016. nov. 11. 21:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyok,kis pöttyök, nem is szőrösek, 2 a szám alatt pár centivel van ,balra, az egyik sötét, a másik annyira nem is látszik.. a másik szintén balra található az orromtól pár centire, köszönöm a válaszokat, és nem, nem Dávidnak hívnak :P
2016. nov. 12. 07:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem jóval több van.eddig nem zavarta egyik baratomat se :D ne parazz ez miatt
2016. nov. 12. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!