Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya a sok...

Szerintetek csúnya a sok anyajegy?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon sok van és bármit teszek csak jönnek ki újabbak és újabbak. Annyira irigykedek azokra, akiknek szép a bőrük, nekem meg a karom tele van anyajegyekkel, igazából a legtöbb csak pici, de tiszta pötty vagyok. A vállamon van két nagyobb, így sose hordok ujjatlan felsőket, és strandra se nagyon járok emiatt. Viszont máson nem zavar, nem is szoktam annyira figyelni, csak magamon. Szerintetek nagyon csúnya/taszító? Lehet egy lány ettől függetlenül szép?
2015. máj. 19. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehetsz szép, én pl. szexinek tartom az anyajegyeket. nem kell szégyellned, sok embernek ilyen típusú.
2015. máj. 19. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából örökletes, a napot is nagyon kerülöm, nem szolizok, de így is jönnek ki újak. Úgy érzem, hogy ezek nagyon elrondítanak és, hogy semmi bajom nem lenne a külsőmmel, ha ezek nem lennének.

De ezt csak most mondom, persze biztos akkor is találnék magamon olyat, ami nem tetszik:D Csak ez az, amin nem igazán lehet változtatni, bár gondolkodok, hogy a legzavaróbbakat leszedetem. Még a heg is jobban tetszene ennél

2015. máj. 19. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
esetleg a nagyobbakat leszedetheted, de szerintem ne zavarjon. : ) egyébként ha naptejezed a területeket, amiket ér napfény, szerintem nem fog több kijönni.
2015. máj. 19. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
A kiálló undorító, a szeplő szerű nem. De ez csak egyéni vélemény.
2015. máj. 19. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
a kiállók tényleg csúnyák, de a normális anyajegyekkel nincs gond, bár nekem nem tetszik.
2015. máj. 19. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem kiállóak, 1-2 kiálló van csak. A legtöbb pici és világos.
2015. máj. 19. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!