Anyajegy az arcon. Ez nagyon előnytelen vagy zavaró?
Az arcom egyik oldalán van 4 anyajegy is. Kettő egèszen pici, meg kettő jól látható. Egyiksem dudorodik ki és nem is szőrösek, viszont az egyik világosabb mint a többi. Fiú,lányok ez mennyire zavaró? Én nagyon utálom őket, viszont az mondják a heg még csúnyább lenne, ha leszednék..
Ha kell küldök privibe kèpet
*Egyik sem , Fiúk.
Ja, és lány vagyok
Én is ugyanezzel a problémával küszködök, csak hason.
Ha szeretnél küldhetsz képet!!
nekem összesen 6 van.. és a legrosszabb helyeken pl a szám és az orrom között olyan mintha piercingem lenne a másik arcomon 4 van.. a jobb oldalon pedig 3 szóval elég sok van és a testemen is combomon stb.
egyetértek az egyik előttem válaszolóval,ha alapból szép vagy akkor az mindegy.
Ez egy természetes dolog, szerintem semmi zavaró nincs benne ha nem dudorodik meg nem szőrös. Nekem van 2 a homlokomon, picit dudorodik de szerintem bárkit megkérdeznék a közvetlen környezetemtől, akkor vennék csak észre hogy ott vannak:)
A heggel kapcsolatban pedig nem értek egyet. Nekem az államról egy lelett szedve és csak az látja a műtét utáni heget, ha beleáll kb az arcomba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!