Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti elfogadnátok egy ilyen...

Ti elfogadnátok egy ilyen testű lányt barátnötökként?

Figyelt kérdés

Sajnos 71kg vagyok 163 cm mellé, hiába sportolok rendszeresen és szénhidrátcsökkentett termékeket eszek, liszt és cukormentesen. Nem vagyok kibékülve a testemmel és félek, hogy a "dagadtságom" miatt nem tudok majd párt találni. Az alkatom szinte egy az egyben hasonlít erre a lányéra. Elsősorban 20-26 éves férfiak véleménye érdekelne.

[link]

2016. nov. 10. 11:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mikor megnéztem a képet max 60 kilónak néznélek... Nem 71nek.. Nagyon jó alakod van, ne aggódj ;) Szerintem kevés férfinek jön be a pálcika test..
2016. nov. 10. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha az arca szép, ápolt, igényes, és kedves személyisége van, akkor PERSZE!
2016. nov. 11. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyersen fogalmazok, de amikor ránéztem a képre, elkezdett a "műszer" mozgolódni odalent. Aki erre azt mondja, hogy dagadt, az hülye. Pont tökéletes (szerintem)
2016. nov. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!