Ti elfogadnátok egy ilyen testű lányt barátnötökként?
Figyelt kérdés
Sajnos 71kg vagyok 163 cm mellé, hiába sportolok rendszeresen és szénhidrátcsökkentett termékeket eszek, liszt és cukormentesen. Nem vagyok kibékülve a testemmel és félek, hogy a "dagadtságom" miatt nem tudok majd párt találni. Az alkatom szinte egy az egyben hasonlít erre a lányéra. Elsősorban 20-26 éves férfiak véleménye érdekelne.
2016. nov. 10. 11:54
11/13 anonim válasza:
Mikor megnéztem a képet max 60 kilónak néznélek... Nem 71nek.. Nagyon jó alakod van, ne aggódj ;) Szerintem kevés férfinek jön be a pálcika test..
12/13 anonim válasza:
Ha az arca szép, ápolt, igényes, és kedves személyisége van, akkor PERSZE!
13/13 anonim válasza:
Nyersen fogalmazok, de amikor ránéztem a képre, elkezdett a "műszer" mozgolódni odalent. Aki erre azt mondja, hogy dagadt, az hülye. Pont tökéletes (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!