Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, hogy még nőni...

Normális, hogy még nőni akarok? 13/L

Figyelt kérdés

Én viszonylag kicsinek tartom magam, bár ha elárulom a magasságom, akkor mindenki felhördül hogy "ez nem is olyan kicsi", meg hogy hova akarnék még nőni. 174 centi vagyok, de kicsinek érzem magam, nem azért, mert magas emberekkel vagyok körülvéve, hanem mert tényleg úgy érzem, hogy nagyon szívesen nőnék még sokat, nekem a 195-205 centi lenne az ideális, de nem baj ha magasabbra nőnék, sőt.

Tudom, azt gondoljátok most rólam, hogy valami baj van a fejemmel, pedig nem (ismerőseim sosem mondták, és nem a nyolckerből származom), szimplán csak magas akarok lenni. Tudom, hogy nem lehetséges, orvos szerint a legmagasabb magasság amit elérhetek, az 178-179 cm, de nagyon jó lenne, ha magas lehetnék. Persze, így is elérek szinte mindent, de mégis elég picinek érzem magam.. ://

2016. nov. 7. 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Erős kisebbségi komplexusod van előző.

Az általad küldött kép ad abszurdum, debíl.

2016. nov. 8. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Én imádnám, ha a párom ennyire magas lenne, mint amire vágysz.

Max. mekkora magasságot tudnál elviselni? Ilyen magasan magassarkút is viselnél?

2016. nov. 8. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es, az nem photostop, hanem létező személy, Kristaps Porzingis lettországi kosaras, 221 cm.
2016. nov. 8. 23:36
 14/15 A kérdező kommentje:
#12-es: Igazából maximumon annyira nem gondolkoztam, de talán olyan 215 centi lenne a max. És szerintem hordanék magassarkút :)
2016. nov. 9. 17:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Szétmenne a térded meg a gerinced egy idő után...
2016. nov. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!