Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szallagavatóra fiúból lányt?

Szallagavatóra fiúból lányt?

Figyelt kérdés

Nos igen fura kérdéssel fordulok felétek.

Egy hónap múlva szallagavatónk lesz s létszàmban nem remekelünk, 13 lány s 15 fiú van :/ így nem annyira lehetséges a keringő viszont felvetettükk hogy mivel nàlunk a egyik srác elégé lányos néha így lehetne a 14 ik lány.

Alkatra vékony s csajos, emelett hátközépig érő hullámos haja van s lehetséges lenne elvileg. Nos hamarosan már hívni kell a tánctanárt, emellett egy héten belül le kell tenünnk a foglalást a esküvői ruha szalonban hogy hetente próbák legyenek.

Nos az lenne a kérdésem, hogszerintetek lehetséges lenne-e kihozni fiúból egy lányt keringőre s mennyi költsége s munka kellene ehez?

A fiú valszeg beleegyezik de amég nem tudom, hogy lehetséges s, hogymekkora összeget kellene összeedbi addig nem szólnék neki.

A egész november próbákkal fog telni így lehtségesnek gondolom.

2016. nov. 3. 20:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nos a fiúk kiléptek a szalagavatóból emellett egy lány is így azóta ismét feljött hogy a fiúból lesz lány :3 :D

Így is jót szorakoznak a fiúk ezzel XD

2016. nov. 14. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Na tündérbogár, amennyiben nem kamu(művészetibe jártam, csináltunk cifrábbakat is)úgy a nyuszimuszihoz hozzávágtok egy brutál bőrradírt meg valami extrás pakolást hogy felpuhítsák a bőrét. Utána meg valami célnak megfelelő arckrém. Nem kell mindenből venni, amennyi kell annyit szerintem a saját készleteitekből tudtok nélkülözni. Ezen kívűl megsuhogtattok előtte egy dzsilett vénuszt, hogy lesszíves végigfuttatni a kis hab testén. Hajára valami jobb pakolás (ha elég hosszú), hogy jobb állaga legyen ne olyan, mint rockerjózsinak a kocsmából.(bocs, de tényleg nem vágom, hogy pasinak minek hosszú haj, ha nem tudja annyira rendbe tartani, hogy legalább kicsivel jobb legyen érzésre mint a s.eggszőr).

Aztán megnéztek pár frizuraötletet, meg sminket youtube-on, és őszintén a saját készleteitekből szerintem kitellik az ő pofikájára is. Ruhára ha mást nem akkor összedob az osztály, annyira nem horror ha együtt fizetitek neki(meg persze ő is beleszáll).

2016. nov. 16. 09:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Tegye fel a kezét aki az utolsó kommentet affektálós-meleges hangon olvasta a fejében :D (az enyém fennvan)
2016. nov. 16. 17:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Nos én is abban a hangnemben olvastam kicsit. :)

A terv/ötlet meg már megvalósítjuk a héten mert káosz van de nagy O.o

2016. nov. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!