Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki ajánlja azt hogy szallagava...

Ki ajánlja azt hogy szallagavatóra inkább varasam meg a ruhámat?

Figyelt kérdés

Anyum tud varni, dolgozot is benne. Csak attól félek, hogy olyan ódivatúra régi módira varná ami nem lenne divatos és szexy.

Aki tud vagy kicsit ért a városhoz tudna olyan mintákat, annyagokat fazonokat ajánlani ami jó állna.

Azért gondolkodtam ebben, mert így nem kerülne sokba a dolog. Mivel másra is kell ezen kívül a pénz :P

Ha szükséges képet is küldök. :)

Szinbe meg nem gondolkodtam, de nem tudom mi ilene hozzám, nem szeretnék rikitani, csak nagyon picit szeretném felhivni magamra a figyelmet. Szolid, kényelmes, csinos, egyszerű ruhát szeretnék.

Ötleteket várom :)

És bocsi a helyes írási hibákért.

2013. szept. 13. 16:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nézegess képeket, biztos találsz olyat, ami megtetszik. Kép alapján azért nem olyan ördöngösség megvarrni valamit, ha nem valami nagyon extrát találsz, ha nem is pont olyat, olyan jellegűt tuti tud.

Ha kép alapján nem megy neki, akkor inkább ne erőltesd, nem hiszem, hogy jó vége lenne. :D

Meg számoljatok utána előtte. Még ha a munkadíjat meg is spórolod, a megfelelő minőségű anyag, a kapcsok, merevítők, cipzár, szalag, gomb, akármi összeadva még lehet így is drágább, mint egy egyszerűbb kis ruha valami üzletből. :D

Fazonra meg kérdezd körbe, hogy a többiek kb miben lesznek, van ahol nagy flancolás megy, mindenki nagyestélyiben, máshol meg koktélruha van. Szín meg ami jól áll, hát ha kerülném a feltűnést, akkor valami pezsgőszín-óarany nem túl fényes anyagban gondolkodnék.

2013. szept. 13. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!