Ciki a "símán" csak kivasalt haj (középhosszú, váll alá érő haj) szallagavatóra? Mert szerintem nekem ez áll legjobban.
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 15:31
1/7 anonim válasza:
nem:)de szerintem tegyél bele vmi virágot,vagy csatot...én is így akartam menni a szalagavatómmra,(bár végül fodrász lett belőle),de abszolút megértelek!:)
2/7 anonim válasza:
Dehogy ciki! Nem kell feltétlenül kontyot csináltatni meg mindenféle bizbaszt aggatni magadra. Úgy menj, ahogy jól érzed magad:)
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Egy ilyen fontos napon az a fontos, hogy a lehető legszebb legyél, nem az, hogy mások mit csinálnak :)
4/7 anonim válasza:
Dehogy ciki!!En mindehova ugy megyek.Diszko,suli,golyabal,stb.
5/7 anonim válasza:
Nekem is csak ki lesz simán vasalva a hajam.Szóval egyáltalán nem ciki.
6/7 anonim válasza:
Nem ciki:)Én is úgy mentem a szalagavatómra, szépen kivasaltam és kész:)
7/7 anonim válasza:
A én hajam elől picikbe volt fonva és hátul begöndörítve, de így utólag nagyon megbántam! Sokkal jobb lettt volna ha én is csak egyszerűen kivasalom és kész! E miatt utálom is az az összes szallagavatós fényképem!! ááááááá Úgyhogy azt válaszd ami neked a legjobban tetszik, mert utánna bánni fogod mint én!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!