Szemoldok Problema! Ki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Ma kiszedtem magamnak a szemoldokom, és mikor megcsinaltam akkor jottem ra hogy kicsit sok volt. Nagyon beparaztam. Kb mennyi idő míg újra visszanő? Legyszi segítsetek!2016. nov. 2. 16:06
1/3 anonim válasza:
Hát ezzel nem lehet mit csinálni. Vannak ilyen szemöldök meg szempilla növesztő szerek. Youtubeon láttam erről egy videót. De nekem pl nagyon gyorsan nő, ez mindenkinél más szerintem. Vagy vársz amíg visszanő, vagy utána nézel ilyen szemöldök növesztő krémeknek:) De akár kozmetikus véleményét is kikérheted.
2/3 A kérdező kommentje:
Alapból egyébként mindig hamar vissza nő, csak nagyon megijedtem,hogy igy fog maradni. Nagyon remélem hamar ugyanolyan lesz mint volt. De nagyon köszönöm a segítséget!!
2016. nov. 3. 12:53
3/3 anonim válasza:
Alapból nekem is gyorsan nő. De egyszer rosszul szedte ki unokanővérem, ahonnan természetesen ki kellene hogy induljon, jó egy ujjnyyival velljebb szedte. Borzalmasan néztem ki vele. Ott foltokban azóta sem nőtt vissza, pedig ennek már van 4 éve!!
Azóta maradt a hiány kitöltése különböző termékekkel...
Szóval óvatosan a túlszedéssel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!