Szép vagyok vagy változtassak valamit magamon?
2010. ápr. 27. 18:08
11/30 anonim válasza:
emberek!!!
csak nekem b*ssza a szememet ez rózsaszín-piros összeállítás:O
szönyűűűű
13/30 anonim válasza:
kis cukki^^
Nagyon aranyos vagy.*.*
Róllad még nem lehet azt mondani hogy szép...hanem csak aranyos.:))kb 11-12 lehetsz..nem?:)
14/30 A kérdező kommentje:
De 12 vagyok vagyis leszek május31-én .köszy a válszt ja és szertnék tökéletes lenni nem azért mert hogy önbizalom hiányom van hanem mert sokszor mikor tükörbe nézek le esik a akérdés szép vagyok!?jah és a pink és a afekete egy stilus a kedvenc szineim ja és a ruha témát is köszy.
2010. ápr. 27. 21:12
15/30 anonim válasza:
Szerintem változtatnod kellene magadon. Mondjuk kezd azzal, hogy értelmesebb dolgokkal foglalkozol.
16/30 anonim válasza:
sztem első képen nagyon szép vagy:) jo ugy a hajad.
de az a piros polo és rozsaszin felső télleg rémes:S 16l
17/30 anonim válasza:
Szeretnél tökéletes lenni? Már rég nem vagy az. Értsd jól.
18/30 anonim válasza:
Aha, változtass!
Mondjuk kezdhetnéd az ortopédiával :) (3.kép)
19/30 anonim válasza:
És ne állj befordított lábbal, mert írtó gyerekes. Ha már ilyen nagylány akarsz lenni.
20/30 anonim válasza:
te hányéves vagy?
és minek rakod fel a kis kamunagylányarcodat? mindenki látja h csak pózerkodsz.ráadásul még ronda is vagy. a piros meg amugy sem illik a rózsaszínhez. ember mit gondoltál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!