Egy rocker/metálosnak milyen színű fűző lenne jó bakancsba?
Most fekete van, de szeretnek olyat aminek van jelentese is. (Jelentesekkel tisztaban vagyok) Igazabol fűznék bele feheret, de az leginkabb skinheadeknek van csak. A piros- kek pedig punkoknak, ez így gáz lenne?
Valami tipp? Nektek milyen van?
A klasszikus metálos szín a fűzőknél a fekete, tehát ha mást raksz bele, akkor az már ugyebár más (de, mit írtad ezeket tudod, ergo nem sorolom föl).
Viszont a zene stílusai miatt is eltérhet: a barna ugyebár az ún "ősrocker" (P-Box, Edda, PMobile et cetera), ha inkább vagy Glam metálos akkor lila, a Thrasherek gyakran hordanaka vöröset, a death/black/power/viking et cetera egyszerű feketét szoktak hordani, a színest legfeljebb politikai állás miatt szokták.
Tehát következtetésképpen levonhatjuk, hogy a klasszikus metál az az egyszerű fekete fűző. Ergo én ezt javasolnám, hacsak nem vagy tagja, valamelyik olyan csoportnak, akik színekkel adják meg a hovatartozásukat (skin, punk et cetera).
És az utolsó kérdés: nekem van egy fehér és egy fekete is. Amikor elmegyek mondjuk egy Kárpátiára, RomEr-re, EF-re stb., akkor fehérrel. Egyébként meg feketével, mivel a fehér fűző nem megy túl jól a gyakorlómhoz.
Akinek ilyen hülyeségeket kell kérdeznie, az inkább ne vegyen fel bakancsot.
Épp azért van jelentésük, hogy te kiválaszd. Most ha azt mondom hogy a balba tegyél pirosat, akkor mától kommunista vagy?
Én maradok a feketénél.
Nekem fekete fűző van benne, de mit számít?
Nem vagyok divatb*zi, hogy cserélgessem a cipőfűzők színeit.
Nemzeti radikális (nem skinhead) - 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!