Körmösök segitenétek?
Figyelt kérdés
Most szeretnén elkezdeni a szakmát. Zselével szeretnék dolgozni.
Ezzel kapcsolatban minden segítséget szivesen fogadok. Nem szeretnék feleslegesen nem megfelelő anyagokat vasárolni.
szeretném ha ajánlanátok termékeket.
Lámpa ( márka uv/led)
Építő illetve töltőzselé
Ecset (márka,méret)
Előkészítéshez szükséges anyagok
Sablon
Reszelők
Fényzselé stb..
Köszönöm azoknak akik segítenek egy lelkes kezdőnek :)
2016. okt. 27. 14:04
1/2 anonim válasza:
Ha a szakmát akarod elkezdeni, akkor az iskola ad listát, ami a tanfolyamra kell. Mást ne vegyél, úgyse viheted be.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az előttem író mondja. Ha pedig nem akarsz tanfolyamot végezni, hanem csak úgy csapjunk bele módon csinálni(amit nem ajánlok) akkor sem tudom h mennyiért szeretnél vásárolni. Én crystalnails, masternails, moyra termékeinek keverékével dolgozom, én mind3ommal meg vagyok elégedve, utóbbi 2 olcsó is. Crystal nails tagadhatatlan minőség, de 2xes árat kérnek az előkészítő folyadékokért is mint az említett 2 márka, ami számomra kicsit tulzás. Én is csak itthon magamnak csinálgatom kb már 5 éve és eddig még egyik árkával sem vt problémám, fertőzést sem szedtem össze, bár én elvégeztem egy tanfolyamot előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!