Linkeltek olyan srácokat, akiket helyesnek találtok?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés volt már...Ja, és sztárokat is lehet2010. ápr. 26. 22:26
41/51 anonim válasza:
43/51 anonim válasza:
imádom (: ha egyszer megismernék egy ilyen fiút *-*
meg persze Adam Lambert, Rob, és Pete Wentz(:
45/51 anonim válasza:
21:02:ahhhhwww*-* ő mintha vmi énekes lenne, vagy nemtom olyan ismerős arca van oO
46/51 anonim válasza:
Uhh... ez egy jó téma =)
Nos... tulajdonképpen nekem csak amolyan igazi álombéli pasik vannak a topon [természetesen egy élő is van azért (L)], de néhányan mégis bekerültek ide :)
Például...
A Three Days Grace énekese, Adam Gontier:
Egy színész, Alex Pettyfer:
vagy a 30Seconds to Mars énekese, Jared Leto:
Igazából... ezenkívülmég ott van Terence Hill, és egyéb mintapasik XD
47/51 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm mindenkinek. Látom, majdnem mindannyiótoknak más az ízlése.
2010. máj. 6. 21:31
48/51 anonim válasza:
Úgy látszik ezen az oldalan,már semmit nem lehet beírni,hogy ne legyünk lepontozva...............első voltam.
49/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért csinálják ezt. Főleg itt. Hiszen még csak meg sem sértettél senkit. Én amúgy felpontoztalak...
2010. máj. 6. 21:48
50/51 anonim válasza:
Köszi:) Én is mindenkit,mert a kérdésre válaszoltak.Ez az egyetlen bajom ezzel az oldallal.Na de nem akarok offolni.Ezekért is bocsika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!