Linkeltek olyan srácokat, akiket helyesnek találtok?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés volt már...Ja, és sztárokat is lehet2010. ápr. 26. 22:26
11/51 anonim válasza:
Nekem a másodikban sem jön be. Nagyon kisfiús. Ha ránézek, nem a férfi jut eszembe, hanem hogy: "Jesszus, de aranyos! Bárcsak ilyen fiam lenne majd nekem is!" :)
13/51 A kérdező kommentje:
Mert tényleg fiatal még.
2010. ápr. 26. 22:49
14/51 anonim válasza:
Szerintem ő:
És ő:
http://www.youtube.com/watch?v=_MdZ1yyfe70 legalábbis némelyik kép nagyon ottvan:D
16/51 anonim válasza:
17/51 anonim válasza:
18/51 anonim válasza:
Egyik válaszoló : "Jesszus, de aranyos! Bárcsak ilyen fiam lenne majd nekem is!" :)
Tényleg olyan :D nem tudtam eddig, hogy fogalmazzam meg.
Pedig amúgy bejönne a barna bőre, haja, szeme miatt, csak ez a bébi arcberendezés....
Nekem is egy ismeretlen csávó az, ezért nem linkelem be, de ...stimmelnek az elvárásaim..:)
ÉS RObert is bejön nekem is, pedig nem ilyen, délies tipusú...
19/51 anonim válasza:
20/51 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!