Linkeltek olyan srácokat, akiket helyesnek találtok?
azt sem tudnám mit csináljak ha egy ilyent meglátnék. :P
/ előző voltam. /
mindkettő Aaron Johnson egyébként. :D
02:27 vagyok, a 09:16os válaszra (az első kommentelőnek):
Igen, egyértelműen varázslat veszi körül! :DDDD
De tényleg. Nekem sem az esetem, de akárhányszor ránézek kész vagyok tőle. Nem lehet nem szeretni... :) (Bár biztos van, akinek megy...)
Nekem Johnny Depp nem annyira jön be, viszont színészként el vagyok ájulva tőle. MOndjuk azért a legtöbb filmjében eléggé szexi is, nem tagadom :P
Emlékszem kiskoromban én is bele voltam esve Terence Hill-be :DD
15:27 Én is Enriquet linkeltem. És pont gondoltam a Bad Boyz-os srácra is (utolsó képen) csak mondom biztos inkább külföldieket kellene írni. :)))
Egyébként ha magyar (és BBZ) akkor nekem is Alexis (a képen...) és [link] jobbról a második, akinek a mellkasán van az egyik keze, fehér kabátban. Jobb képet most nem találtam :)
Én kedvelem Adam Lambert-et, pár dala nagyon tetszik, és szerintme jó hangja van.
Viszont rettentő ronda a bőre smink nélkül és szerintem ha nem stylist öltözteti, akkor nem igazán néz ki jól. Elnézést.
Nem tudom be merjem-e írni, habár Johnny Depp se tini már...
Nekem bejön a pasi is a sorozatból a tv1-n. A címe Kutyaszorítóban (The Kill Point). Hétfő esténként szokott lenni, a bankrablós-túsztárgyalós sorozat.
Szeretem nézni a sorozatban ;)
De idióta vagyok, elírtam! TV2-n megy.
A főszereplőre gondolok John L.-re, de a másik pasi se néz ki rosszul, akinek tetszik a sorozatban a gazdag csaj...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!