Mit tanácsoltok? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A mellbimbom udavaránál volt pár szörszál vagyis ilyen alig láthato és kitépkettem aztán megint megint.. és most meg egyre erösebb:S2010. ápr. 26. 14:11
1/6 anonim válasza:
Máshol is vannak szőrszálaid?Mert akkor esetleg hormonprobléma is lehet...
2/6 A kérdező kommentje:
igen pl a hasamon.. és ott is ugyan ez a bajom h kitépkettem csipesszel és azota meg sokkal erösebb ..:S
2010. ápr. 26. 14:19
3/6 anonim válasza:
Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni!Télleg utalha hormon problémákra..De mostmár ha elkezted szedegesd! Bár én nem rég hallottam olyanról hogy szőrnövekedés lassító és szőr gyengítő:S Én nem nagyo n találtam neten erről semmit!Kérdezz meg egy kozmetikust!
4/6 anonim válasza:
Akkor keress fel egy nőgyógyászt,mutasd meg neki a szőrös területeket.és a továbbiról majd ő dönt.Ha úgy ítéli meg elküld endrokrinológiai vizsgálatra.De az is lehet,hogy örökölted és akkor a belenyugváson és a különböző szőrtelenítési eljárásokon kívül,nem tudsz semmit tenni.
Egyébként hány éves vagy?Menstruációd rendben van?Pattanásokkal.hogy állsz?
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
igen rendben van :) és pattanásaim nem szoktak lenni max havonta 1-2 xd (nem akarom elkiabálniDx)
amugy pár hét és 15 leszek
2010. ápr. 26. 18:04
6/6 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. De én 13 vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!